Monica Papazu
Monica Papazu

Forfatter og mag.art. Monica Papazu er aftenens foredragsholder, når præstegården i Kirke Stillinge den 26. februar kl. 19.30 er vært ved en aften om temaet: Rumænien under kommunismen og i dag.

Monica Papazu tilbragte sin barndom og ungdom i Rumænien, mens hun de sidste 35 år har boet i Danmark. Hun vil med udgangspunkt i sin personlige historie fortælle om den kommunistiske overvåning af landets egne borgere, om undertrykkelsen og om den interne modstand mod det kommunistiske system.

Det er nu 25 år siden, at kommunismen faldt i Rumænien, og denne periode vil også blive berørt i aftenens foredrag. Hvordan er det gået med udviklingen? Blev forhåbningerne om et anderledes styre opfyldt?

Der er fri adgang, og alle er velkomne. Der er som altid kaffebord undervejs.

diamantbroen
Papazu har bl.a. skrevet bogen Diamantbroen