Skal du have en firmaordning på frokost udefra, så I kan bruge energien på at producere i stedet for?  Dansk Mad & Fest Service giver gerne et uforpligtende tilbud på det, så I kan overveje fordelen ved det.

Egentlig startede Dansk Mad & Fest Service som en sideforretning til Dansk Rengøringsservice i Sorø i 2002, og siden har Jane Nielsen, direktør, haft virksomhed først i Sorø og i løbet af 2016 i Slagelse på Industrivej 6. Her er faciliteter til større sammenkomster, som man kan booke.

Virksomheden laver også frokostordninger til andre foretagender, så der kan du også bestille en fast ordning på levering af mad. Den arbejder fleksibelt og er optaget af et imødekomme de ønsker, som de enkelte kunder har.

Selskaberne støttes ud over mad og festservice også med Dansk Rengøringsservice. Det har Jane Nielsen nemlig også etableret.

Her er plads til op til 100 personer i nydelige lokaler, som kan lejes med de tilkøb af blomsterdekoration, serveringspersonale og tilberedning af mad, som der er behov for.

Dansk Mad & Fest Service oplyser, at også brunch og kageanretninger kan arrangeres efter kundernes behov. Carina Klit, som er ernæringsassistent, har 15 års erfaring med disse ting.

Du når bedst at få kontakt med firmaet om formiddagen, enten kan du kigge forbi eller ringe.

Se eventuelt mere om firmaet på

http://www.danskmadogfestservice.dk/

Man kan kontakte Jane Nielsen her:

jane@danskrengoering.dk

Eller tag telefonen og ring på +45 7025 0025 / +45 5780 3099

Mobil +45 2869 6892.

Del på sociale medier