Kiropraktorhuset på Sct. Mikkelsgade 4 har budt velkommen til den nye fysioterapeut Kathrine Dybdahl.

Kathrine fortæller:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2013 og har efterfølgende arbejdet på klinik og hospital. På nuværende tidspunkt er jeg 100 % selvstændig, hvor jeg udover at arbejde med mennesker også tilbyder behandling af heste og snart hunde.

Kathrine Dybdahl. Foto: Kiropraktorhuset

Det jeg kan tilbyde dig som kunde på klinikken er både individuelle behandlinger, hvor jeg kan hjælpe dig med den videre træning ift. den udfordring du kommer med. Jeg lægger stor vægt på, at træningen skal give mening for den enkelte og være nemt i en hektisk dagligdag. Yderligere behandler jeg udfra en fysioterapeutisk indgangsvinkel, hvor jeg har stor fokus på ”det hele” menneske.

Jeg starter også holdtræning op på klinikken. Holdene har forskelligt fokus fra alt fra ryghold, knæhold, stabilitetshold m.m. og det fungerer som forløb, som du kan tilmelde dig. Der starter stabilitetshold op d. 9 august fra 17-18 og forløber over de næste 8 onsdage i samme tidsrum. Tilmelding hos sekretæren. På sigt skal jeg også have graviditetshold og børnehold og ligeledes hjælpe forældrene med øvelser til deres barn.

Jeg vil være at finde på klinikken onsdage og fredage, og du kan booke behandlinger hos sekretæren. Den tid jeg bruger pr. kunde er 30 min til 60 min. Spørg evt. din kiropraktor om det vil være en god ide for dig at starte hos fysioterapeut. Det skal dog siges, at du ikke behøver at have været hos kiropraktoren for at komme hos mig.

Jeg glæder mig meget til at møde en masse nye mennesker.

Bestil tid på tlf. 58 53 45 55 eller via hjemmesiden.

Del på sociale medier