Dit Slagelse mødte op for at se på de første aktiviteter i anledning af kulturnatten, og der blev virkelig arbejdet for sagen på Rådhuspladsen, hvor Fabrikken for sundhed havde spinning og andre krævende øvelser.

Siden viste det sig, at bygningsprisen blev uddelt, og at Believe Dance-holdet lavede en tempofyldt opvisning med fantastisk god tilslutning. Boder var stillet op, og her bredte sig en dejlig duft af mad, lækkert så det ud med kinesiske retter, fadølsanlæg og hyggelige borde med bænke.

Der kommer flere, her er de første indtryk fra bilbyen – skulle det vise sig.

Uddeling af bygningprisen til Sct. Michaels Nat 2017. Foto: Jette
Fabrikken for sundhed laver spinning. Kulturnat 2017. Susanne træner. Foto: Jette
Jesper D. Jensen arbejder med boksning og træning på Fabrikken for sundhed. Foto: Jette
Udstillede amerikanerbiler på Rådhuspladsen til Sct. Michaels Nat 2017. Foto: Jette