Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Juni 20, 2018 til Juni 26, 2018.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER. Mandag klokken 19.17 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt af vejen og ind i en betonpæl på Parcelgårdsvej lidt uden for Slagelse. Føreren var en 20-årig mand fra Køge, og bilen var hverken indregistreret eller forsikret. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 20-årige blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at køre i en bil uden nummerplader eller forsikring. Den 20-årige blev kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse.

SLAGELSE: Rimelig ro i Byskovparken. I forbindelse med en patruljering ved Jacob Dampes Vej i Slagelse i går formiddags blev to betjente opmærksomme på en bil, der holdt parket. Det viste sig, at bilen var registreret med en ældre forsikringssag, og at leasingkontrakten på bilen var misligholdt. Derfor blev bilen beslaglagt og transporteret væk.

SLAGELSE: Kørte galt i bil uden nummerplader – og påvirket af hash. Mandag klokken 19.17 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt af vejen og ind i en betonpæl på Parcelgårdsvej lidt uden for Slagelse. Føreren var en 20-årig mand fra Køge, og bilen var hverken indregistreret eller forsikret. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 20-årige blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at køre i en bil uden nummerplader eller forsikring. Den 20-årige blev kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse.

KORSØR: Forsætlig brandstiftelse. Natten til lørdag – klokken 2.22 – fik politiet en anmeldelse om en påsat brand i en bil på Halsskov Torv i Korsør. Ilden havde spredt sig til en anden bil, der holdt ved siden af. Den ene bil udbrændte, mens den anden fik mindre skader. Brandvæsenet kom til stedet og fik ilden under kontrol. Vidner fortalte, at de så en mand med en grå hættetrøje og ca. 20-25 år løbe fra stedet. Lørdag eftermiddag klokken 15.58 indløb en ny anmeldelse om en påsat brand. Denne gang på Dyrhaugesvej i Korsør. Tre unge personer havde sat ild til en knallert, der udbrændte helt og aldeles. De tre personer forsvandt fra stedet straks efter. Hvis nogen ved noget om brandstiftelserne, eller hvem gerningspersonerne er, bedes de venligst kontakte politiet på 114.

SLAGELSE: Mindreårige butikstyve. To unge kvinder på 13 år – begge fra Slagelse – blev fredag klokken 16.00 taget i at stjæle tøj og lingeri i Vestsjællandscenteret. De to kvinder var i tre forskellige butikker og stjal for i alt 2.000 kroner. En vagt pågreb dem, og en patrulje kom til stedet. Kvinderne blev taget med på politistationen i Slagelse. Forældre og sociale myndigheder blev kontaktet, og efter endt afhøring fik de to kvinder lov at gå igen.

SLAGELSE: Fest og samtale. Der var god ro og orden, da en patrulje fredag aften fra klokken 19.00 bevægede sig rundt til fods i Byskov-kvarteret i Slagelse. Flere grupper med unge mennesker nød solen og spillede musik, og da de blev bedt om at skrue volumen ned, efterkom de anmodningen. Der blev talt med flere personer i og ved Byskov Centeret, og senere på aftenen var der fest på Pantholm, hvor flere, der ikke var inviterede, gerne ville med til festen. Det fik de dog ikke lov til, og selv om flere var berusede, da klokken nærmede sig midnat, gik ingen over stregen i deres opførsel, og stemningen vedblev at være god.

SLAGELSE: Råbte og skubbede til betjentene. Politiet blev lørdag klokken 20.05 kaldt ud til en adresse ved Stillinge strand, hvor en 63-årig beruset mand var noget voldsom og aggressiv. Han ville ikke fortælle hvem han var, og da han begyndte at råbt og skubbe til betjentene blev han anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Han blev også sigtet efter Retsplejeloven fordi, han ikke ville opgive sit navn. Han blev transporteret til detentionen i Næstved, hvor han fik lov at køle af nogle timer.

SLAGELSE: En sigtet efter ordensbekendtgørelsen for at spille høj musik. Politiet fik lørdag aften flere anmeldelser om, at en del unge var samlet på Byskov Alle i Slagelse, og at der blev spillet ualmindelig høj og larmende musik fra en bil, der holdt parkeret på stedet. Politiet havde flere patruljer på stedet, hvor stemningen ikke var den allerbedste. Der gik dog ikke længe, før ejeren af bilen med den høje musik var identificeret. Det var en 20-årig mand fra byen. Han fik en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen og musikken blev slukket.

SLAGELSE: Lussing til 24-årig. To mænd kom natten til søndag op at diskutere på Gl. Torv i Slagelse, fordi den ene havde taget på den andens kæreste. En 24-årig mand fra Slagelse fik en lussing, og gerningsmanden – en 26-årig mand fra byen – fik en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: 17-årig væltede blomsterkrukker. En 17-årig ung mand fra Kalundborg opførte sig temmelig dårligt i nat klokken lidt efter 4, da han på Rosengade i Slagelse væltede to store blomsterkrukker. En mandlig anmelder tog affære og tilbageholdt den 17-årige. Politiet blev kontaktet, og kort efter kunne betjentene sigte den 17-årige efter ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Politihund fandt hash i buskads. Et par betjente var i går aftes på patrulje til fods med en tjenestehund omkring Byskov Alle i Slagelse. Her snusede hunden sig frem til 16 gram hash, der var gemt af vejen i noget buskads. Betjentene fik lidt senere på aftenen en god snak med nogle unge i området om løst og fast – der var dog ingen, der savnede det hash, som hunden havde fundet.

KORSØR: Ældre kvinde udsat for tricktyveri. I går klokken 16.14 var en 85-årig kvinde i færd med at bære sine varer ind i lejligheden, da en udenlandsk mand tilbød at hjælpe hende. Den gode gerning var dog kun et dække for at kunne stjæle hendes taske, som den 85-årige kort efter opdagede var væk. Gerningsmanden nåede at hæve kontanter fra de hævekort, der var i tasken, inden kortene blev spærret. Gerningsmanden blev set køre væk i en sort udenlandsk registreret bil med en kvadratisk nummerplade foran og en almindelig bag på. I bilen sad der tre sortklædte mænd. Politiet hører gerne fra vidner.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Rude Østervej Hus Klokken 1.00 – 07.45 Kontanter, cigaretter og mobiltelefon af ukendt mærke
Slagelse Helgesvej Hus Fredag klokken 7.00 – mandag klokken 17.00 Intet stjålet
Slagelse Savværksvej Hus Lørdag klokken 13.00 – mandag kl.10.40 Fladskærms TV, playstation 3, kompressor og optager til kamera
Korsør Halsebyvej, Halseby Hus Fredag klokken 20.37 Ikke umiddelbart stjålet noget
Rude Østervej Hus Lørdag klokken 18 – søndag klokken 8 Medicin
Boeslunde Gammelgårdsvej Hus Tirsdag kl. 13.30 – torsdag kl. 13 Videns endnu ikke
Dalmose Stationsvej Hus Torsdag kl. 10.35
Skælskør Nyvej Lejlighed Onsdag klokken 7u-12 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Anne-Marievej Hus Lørdag klokken 9.30 – onsdag klokken 10.40 Sølvtøj
Slagelse Signesvej Hus Tirsdag klokken 9 – onsdag klokken 9 Smykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Drøsselbjergvej Lørdag klokken 19.40-19.55 Ingen sager
Korsør Nætsved Landevej Klokken 18.50-19.50 29 køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for at have glemt sit kørekort

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej Mandag kl. 07.37 – 13.00 ATK 481 19 60km/t 84km/t 1
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 10.25-17.05 ATK – bestilt færdselskontrol 2013 135 50 km/t 84 km/t 11 klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 15-20.01 ATK 5637 819 90 km/t 150 km/t 77 klip
Korsør Vestmotorvejen Kl. 5.31 – 11.31 ATK 5048 302 110 km/t 157 km/t 8 klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Klokken 10.47-12.30 ATK 151 5 60 km/t 81 km/t
Skælskør Stigsnæs Landevej Klokken 13.23-16
.03
ATK – bestilt færdselskontrol 70 1 80 km/t 97 km/t
Dalmose Vemmeløsevej KL. 14.03 – 15.30 ATK – Bestilt færdselskontrol 29 5 50 km/t 67 km/t
Skælskør Sorøvej Kl. 16.10 – 19.26 ATK – Bestilt færdselskontrol 273 34 50 km/t 78 km/t 11 klip