Beierholm skriver i en pressemeddelelse: Deloitte i Slagelse har indgået en aftale med revisions- og rådgivningsselskabet Beierholm. Det betyder, at Deloitte i Slagelse pr. 1. august 2018 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på samme adresse. 

I Slagelse kan Beierholm byde velkommen til ca. 45 nye kolleger. Heraf indtræder fire statsautoriserede revisorer som partnere i Beierholm: Jens Jørgen Bay Simonsen, Kenny Isaksen, Anders Paulsen og Christian Hansen. Jens Jørgen Bay Simonsen fortæller om beslutningen:

De nye partnere, fra venstre Anders Paulsen, Jens Jørgen Bay Simonsen, Christian Hansen, Kenny Isaksen, sammen med Kasper Green Jensen fra Beierholm (th)

“Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at Beierholm lægger stor vægt på lokal tilstedeværelse og nære relationer som en vigtig forudsætning for at kunne gøre en forskel for deres kunder. Med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm i Slagelse glæder partner og statsautoriseret revisor Kasper Green Jensen sig også over, at erhvervslivet i Slagelse nu får tilført endnu flere kompetente kræfter:

“Beierholm har haft kontor i Slagelse i en del år, og vi har ønsket at styrke vores tilstedeværelse. Det er lykkedes nu, og det glæder os meget, fordi det giver den nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. Samtidig vil det driftige sydvestsjællandske erhvervsliv få en endnu stærkere samarbejdspartner, ikke mindst i kraft af de stærke kompetencer, som de tre nye partnere tager med til Beierholm. Vi lægger vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen i Slagelse styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som vil blive betjent af cirka 200 medarbejdere fordelt på syv kontorer. Dertil kommer kontoret i København med ca. 250 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm ca. 1.100 medarbejdere på 26 kontorer.

Faktaark
Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 100 statsautoriserede revisorer.
Beierholm har ca. 1.100 ansatte på 26 kontorer i Danmark.
Beierholm har en årlig omsætning på ca. 900 mio. kroner.
Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere.
Beierholm er medlem af RSM International.

De seneste 5 år har Beierholm ligget i top-3 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work, og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger
Partner, statsautoriseret revisor Kasper Green Jensen, Beierholm Slagelse. E-mail kgj@beierholm.dk – Telefon 56 36 34 77. Mobil 20 14 04 45.

Partner, statsautoriseret revisor Jens Jørgen Bay Simonsen, Deloitte Slagelse. E-mail je-simonsen@deloitte.dk – Mobil 20 33 58 82.

Adm. direktør Kenneth Jensen, Beierholm. E-mail kje@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 40 53 75 99.

Pressekontakt: Kommunikations- & Marketingchef Uffe Thaarup. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.