Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Juni 25, 2018 til Juli 03, 2018.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER. Torsdag klokken 21.00 kom en mand ind i en dagligvarebutik på Korsørvej i Slagelse. Manden truede en medarbejder med en kniv og fik udleveret et kontant beløb fra pengekassen. Derefter løb han fra stedet. Flere patruljer kom til butikken og talte med vidner og de forurettede, og de søgte i en periode efter gerningsmanden i området, uden at det dog lykkedes at finde ham. Den videre efterforskning skal nu klarlægge, hvem gerningsmanden er, så han kan blive pågrebet.

Mandag klokken 19.17 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt af vejen og ind i en betonpæl på Parcelgårdsvej lidt uden for Slagelse. Føreren var en 20-årig mand fra Køge, og bilen var hverken indregistreret eller forsikret. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 20-årige blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at køre i en bil uden nummerplader eller forsikring. Den 20-årige blev kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse.

HÆNDELSER 
RUDE: Spritbilist kørte i grøften. En 64-årig kvinde fra lokalområdet kørte mandag aften omkring klokken 18.55 i grøften på Skafterupvej ved Skafterup. Den 64-årige kom kørende i sin bil mod nord, men mistede på et tidspunkt herredømmet over sin bil, som fortsatte ud i rabatten og ind i et hegn og et vejskilt. Da politiet kort efter kom frem til stedet, virkede den 64-årige fuld, og en alkometertest bekræftede da også, at hun havde en promille, der var højere end det tilladte. Derfor blev den 64-årige kvinde anholdt og sigtet for spirituskørsel.

NYKØBING: Smadrede rude – anholdt og sigtet for hærværk. Tirsdag klokken 3.26 fik politiet en anmeldelse fra en kvinde, der netop var vågnet ved, at der blev smadret en rude i døren til hendes lejlighed i Nykøbing. På baggrund af vidneforklaringer standsede politiet kort efter en knallertkører på omfartsvejen i Nykøbing: Det var en 25-årig mand fra Gedser, og han blev anholdt klokken 3.44 og sigtet for henholdsvis husfredskrænkelse og for hærværk. Det viste sig, at den 25-årige også havde en springkniv på sig, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven.

SLAGELSE: To 17-årige luskede rundt. Mandag klokken 17.32 fik politiet en anmeldelse om, at to uvedkommende personer luskede omkring i en bygning på Ingemannsvej i Slagelse. Da politiet ankom til stedet, stak to skikkelser af. De blev dog hurtigt standset, anholdt og sigtet for husfredskrænkelse. Det var to 17-årige fyre, den ene fra Slagelse, den anden fra Søborg. De blev begge to taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen klokken 18.24. Da der er tale om mindreårige, er de sociale myndigheder blevet underrettet om sagen.

SKÆLSKØR: Påvirket knallertkører kørte ind i siden på bil. En 38-årig mand fra Skælskør kom søndag eftermiddag kørende på sin knallert i Skælskør, og på Nytorv overså han tilsyneladende en ubetinget vigepligt. Han fortsatte ud i siden på en bilist, der trods lav hastighed ikke havde chance for at undgå uheldet. Bilisten var en politibetjent, der var på vej til arbejde, og han tilbageholdt derfor knallertkøreren, der virkede en kende omtåget, men i øvrigt ikke var kommet noget til ved uheldet. En politipatrulje ankom kort efter til stedet, og anholdt knalleristen. En narkometertest gav også udslag for både cannabis og amfetamin, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og hans knallert blev konfiskeret på stedet.

SLAGELSE: Røveri. Fredag klokken 21.04 blev der begået røveri mod en dagligvarebutik på Valbygårdsvej i Slagelse. En mand kom ind lige ved lukketid og truede med en lommekniv mod ekspedienten. Røveren fik udleveret et mindre kontantbeløb og stak derefter af fra stedet. Røveren beskrives som følger: Mand på 16-20 år, 170-175 centimeter, spinkel kropsbygning, dansk af udseende og hvid hud samt lyst hår. Han havde tydelige fregner på næse og kinder, og han var iført en brunlig hættetrøje med lynlås, mørke jeans, grå sko og grå handsker. Hvis nogen har oplysninger om røveriet, bedes de henvende sig til politiet på 114.

SLAGELSE: Uden kørekort men med amfetamin. På Sdr. Ringgade i Slagelse standsede en patrulje natten til lørdag klokken 2.50 en bil. Chaufføren var en 25-årig mand fra Slagelse. Det viste sig, at han havde fået frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. En narkometertest viste, at han havde indtaget amfetamin, så han blev også sigtet for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer. Og en visitation bragte en pølsemandspose med 5,8 gram amfetamin for dagen, så han blev ydermere sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Nægtede at oplyse navn. En 31-årig kvinde fra Høng var søndag morgen klokken 5.32 på Sverigesvej i Slagelse. En patrulje på stedet bad om hendes generalia, men hun nægtede flere gange at oplyse det forespurgte. Til slut blev hun anholdt og sigtet for overtrædelse af Retsplejeloven. Hun blev taget med på stationen, og her fortalte hun både sit fulde navn og CPR-nummer. Derefter blev hun kort afhørt til sagen og så løsladt til gaden klokken 7.04.

SKÆLSKØR: Påvirket knallertkører kørte ind i siden på bil. En 38-årig mand fra Skælskør kom søndag eftermiddag kørende på sin knallert i Skælskør, og på Nytorv overså han tilsyneladende en ubetinget vigepligt. Han fortsatte ud i siden på en bilist, der trods lav hastighed ikke havde chance for at undgå uheldet. Bilisten var en politibetjent, der var på vej til arbejde, og han tilbageholdt derfor knallertkøreren, der virkede en kende omtåget, men i øvrigt ikke var kommet noget til ved uheldet. En politipatrulje ankom kort efter til stedet, og anholdt knalleristen. En narkometertest gav også udslag for både cannabis og amfetamin, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og hans knallert blev konfiskeret på stedet.

SLAGELSE: Truede sig til kontanter
Torsdag klokken 21.00 kom en mand ind i en dagligvarebutik på Korsørvej i Slagelse. Manden truede en medarbejder med en kniv og fik udleveret et kontant beløb fra pengekassen. Derefter løb han fra stedet. Flere patruljer kom til butikken og talte med vidner og de forurettede, og de søgte i en periode efter gerningsmanden i området, uden at det dog lykkedes at finde ham. Den videre efterforskning skal nu klarlægge, hvem gerningsmanden er, så han kan blive pågrebet.

STOREBÆLTSBROEN: Færdselsuheld lukkede broen i knap to timer. Et færdselsuheld i vestgående retning på Storebæltsbroen klokken 11.06 onsdag involverede tre biler, der kørte sammen kort efter betalingsanlægget på Korsørsiden. Tre personer blev teknisk fastklemt ved uheldet, så de måtte skæres fri, og der dannede sig køer i forbindelse med uheldet, da vejen altså var helt spærret, mens arbejdet stod på. Kort før klokken 13 blev der igen åbnet for trafikken på broen.

KORSØR: 13-årig frastjålet taske. En 13-årig pige gik onsdag klokken 20.15 med sine to hunde på Solens Plads i Korsør, da en mand pludseligt kom løbende bagfra, rev pigens taske til sig og løb videre. Der var lidt kosmetik, kontanter og et par solbriller i tasken. Tyven beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 18-20 år gammel. Han var almindelig af bygning, var mørk i huden og havde sort, kort hår. Han havde en rød hættetrøje på.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: Færdselsuheld på Slotsalleen. Onsdag klokken 15.40 var en bil og en motorcykel involverede i et færdselsuheld på Slotsalleen i Slagelse. En lokal 32-årig kvinde i bil skulle svinge til venstre, da en motorcykel samtidig via en spærreflade foretog en overhaling venstre om en stribe ventende biler. Den svingende bil ramte motorcyklen, og begge køretøjer fik mindre skader. Den 24-årige motorcyklist, som også er fra Slagelse, blev kørt på Slagelse Sygehus med et sår på højre ben. Det viste sig efterfølgende, at manden tidligere var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre uden gyldigt førerbevis, og motorcyklen blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

SLAGELSE og NÆSTVED: Fandt hash og joints. Politiet blev onsdag klokken 20.54 tilkaldt til en lejlighed i Slagelse, hvor et par var blevet højlydt uenige. Ved politiets mellemkomst kom der ro på gemytterne, men politibetjentene fandt en klump hash på 18,95 gram og en joint på 1,31 gram hos en 25-årig mand. De ulovlig stoffer blev konfiskeret, og den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.Klokken 21.08 var politiet i Grønnegade i Næstved, hvor der var flere unge samlet. En af dem – en 20-årig kvinde fra lokalområdet – var i færd med at forberede en joint, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.Men hvad “koster” det at overtræde lov om euforiserende stoffer? Er det omkostningsfrit at blive taget med hash? Ifølge praksis er bøden første gang, man bliver taget med hash til eget forbrug på 2.000 kroner. Anden gang stiger bøden til 3.000 kroner og tredje gang koster det 4.000 kroner. Så det har altså en pris at have s
elv en nok så lille joint på sig.

STOREBÆLTSBROEN: Færdselsuheld lukkede broen i knap to timer. Et færdselsuheld i vestgående retning på Storebæltsbroen klokken 11.06 onsdag involverede tre biler, der kørte sammen kort efter betalingsanlægget på Korsørsiden. Tre personer blev teknisk fastklemt ved uheldet, så de måtte skæres fri, og der dannede sig køer i forbindelse med uheldet, da vejen altså var helt spærret, mens arbejdet stod på. Kort før klokken 13 blev der igen åbnet for trafikken på broen.

SLAGELSE og NÆSTVED: Fandt hash og joints. Politiet blev onsdag klokken 20.54 tilkaldt til en lejlighed i Slagelse, hvor et par var blevet højlydt uenige. Ved politiets mellemkomst kom der ro på gemytterne, men politibetjentene fandt en klump hash på 18,95 gram og en joint på 1,31 gram hos en 25-årig mand. De ulovlig stoffer blev konfiskeret, og den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.Klokken 21.08 var politiet i Grønnegade i Næstved, hvor der var flere unge samlet. En af dem – en 20-årig kvinde fra lokalområdet – var i færd med at forberede en joint, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Kørte galt i bil uden nummerplader – og påvirket af hash. Mandag klokken 19.17 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt af vejen og ind i en betonpæl på Parcelgårdsvej lidt uden for Slagelse. Føreren var en 20-årig mand fra Køge, og bilen var hverken indregistreret eller forsikret. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 20-årige blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at køre i en bil uden nummerplader eller forsikring. Den 20-årige blev kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse.

KORSØR: Forsætlig brandstiftelse. Natten til lørdag – klokken 2.22 – fik politiet en anmeldelse om en påsat brand i en bil på Halsskov Torv i Korsør. Ilden havde spredt sig til en anden bil, der holdt ved siden af. Den ene bil udbrændte, mens den anden fik mindre skader. Brandvæsenet kom til stedet og fik ilden under kontrol. Vidner fortalte, at de så en mand med en grå hættetrøje og ca. 20-25 år løbe fra stedet. Lørdag eftermiddag klokken 15.58 indløb en ny anmeldelse om en påsat brand. Denne gang på Dyrhaugesvej i Korsør. Tre unge personer havde sat ild til en knallert, der udbrændte helt og aldeles. De tre personer forsvandt fra stedet straks efter. Hvis nogen ved noget om brandstiftelserne, eller hvem gerningspersonerne er, bedes de venligst kontakte politiet på 114.

SLAGELSE: Mindreårige butikstyve. To unge kvinder på 13 år – begge fra Slagelse – blev fredag klokken 16.00 taget i at stjæle tøj og lingeri i Vestsjællandscenteret. De to kvinder var i tre forskellige butikker og stjal for i alt 2.000 kroner. En vagt pågreb dem, og en patrulje kom til stedet. Kvinderne blev taget med på politistationen i Slagelse. Forældre og sociale myndigheder blev kontaktet, og efter endt afhøring fik de to kvinder lov at gå igen.

SLAGELSE: Fest og samtale. Der var god ro og orden, da en patrulje fredag aften fra klokken 19.00 bevægede sig rundt til fods i Byskov-kvarteret i Slagelse. Flere grupper med unge mennesker nød solen og spillede musik, og da de blev bedt om at skrue volumen ned, efterkom de anmodningen. Der blev talt med flere personer i og ved Byskov Centeret, og senere på aftenen var der fest på Pantholm, hvor flere, der ikke var inviterede, gerne ville med til festen. Det fik de dog ikke lov til, og selv om flere var berusede, da klokken nærmede sig midnat, gik ingen over stregen i deres opførsel, og stemningen vedblev at være god.

SLAGELSE: Råbte og skubbede til betjentene. Politiet blev lørdag klokken 20.05 kaldt ud til en adresse ved Stillinge strand, hvor en 63-årig beruset mand var noget voldsom og aggressiv. Han ville ikke fortælle hvem han var, og da han begyndte at råbt og skubbe til betjentene blev han anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Han blev også sigtet efter Retsplejeloven fordi, han ikke ville opgive sit navn. Han blev transporteret til detentionen i Næstved, hvor han fik lov at køle af nogle timer.

SLAGELSE: En sigtet efter ordensbekendtgørelsen for at spille høj musik. Politiet fik lørdag aften flere anmeldelser om, at en del unge var samlet på Byskov Alle i Slagelse, og at der blev spillet ualmindelig høj og larmende musik fra en bil, der holdt parkeret på stedet. Politiet havde flere patruljer på stedet, hvor stemningen ikke var den allerbedste. Der gik dog ikke længe, før ejeren af bilen med den høje musik var identificeret. Det var en 20-årig mand fra byen. Han fik en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen og musikken blev slukket.

SLAGELSE: Lussing til 24-årig. To mænd kom natten til søndag op at diskutere på Gl. Torv i Slagelse, fordi den ene havde taget på den andens kæreste. En 24-årig mand fra Slagelse fik en lussing, og gerningsmanden – en 26-årig mand fra byen – fik en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Cubavej Hus Onsdag klokken 15 – torsdag klokken 15.15 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Canadavej Hus Fredag klokken 1.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Smedegade Lejlighed Torsdag klokken 19.30-20.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Kildevej, Fårdrup Landejendom Torsdag klokken 13.06-18.02 Boremaskine af mærket DeWalt, Husqvarna 353 motorsav, et topnøglesæt, en benzindunk og en mindre mængde brænde
Slagelse Solbakken Hus Onsdag klokken 2.07 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Solbakken Hus Onsdag klokken 2.14 Ikke umiddelbart stjålet noget
Rude
Rude Østervej Hus Klokken 1.00 – 07.45 Kontanter, cigaretter og mobiltelefon af ukendt mærke
Slagelse Helgesvej Hus Fredag klokken 7.00 – mandag klokken 17.00 Intet stjålet
Slagelse Savværksvej Hus Lørdag klokken 13.00 – mandag kl.10.40 Fladskærms TV, playstation 3, kompressor og optager til kamera
Korsør Halsebyvej, Halseby Hus Fredag klokken 20.37 Ikke umiddelbart stjålet noget
Rude Østervej Hus Lørdag klokken 18 – søndag klokken 8 Medicin

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Munkebakken Klokken 07.50 – 08.10 Ingen sager
Slagelse Drøsselbjergvej Lørdag klokken 19.40-19.55 Ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 05.43 – 11.33 ATK 5532 652 90 km/t 143 km/t 57
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Klokken 5.56-11.30 ATK 5347 317 110 km/t 168 km/t Otte klip og to betingede frakendelser
Dalmose Skælskørvej, Ting Jellinge Klokken 5.20-11 ATK 390 35 60 km/t 92 km/t Syv klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 7.37-12.50 ATK 5128 271 110 km/t 153 km/t To klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 07.26 – 13.30 ATK 7204 319 110 km/ 151 km/t 3
Slagelse Sorøvej Klokken 14.45 – 20.20 ATK< /td> 1226 79 50 km/t 74 km/t 5
Rude Næstved Landevej Mandag kl. 07.37 – 13.00 ATK 481 19 60km/t 84km/t 1
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 10.25-17.05 ATK – bestilt færdselskontrol 2013 135 50 km/t 84 km/t 11 klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 15-20.01 ATK 5637 819 90 km/t 150 km/t 77 klip