Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 27. Juli 2018 til 7. August 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
I forlængelse af den omfattende anholdelsesaktion i juni i forbindelse med drabsforsøget på Byskovvej i Slagelse er der sket endnu en anholdelse. I nat blev en mand med banderelationer anholdt i København, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag ved retten i Næstved.

Foto: Abw

Politiet blev tirsdag klokken 6.36 kaldt til Roarsvej i Slagelse, hvor en bilist var braget gennem en hæk, kørt gennem haven og ramt et halvtag. Det var en 18-årig mand fra Slagelse, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var over det tilladte. Den 18-årige kom ikke noget til ved uheldet, men blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En købmandsforretning på Bildsøvej uden for Slagelse var mandag eftermiddag udsat for et forsøg på tricktyveri. Tre mænd og to kvinder kom ind i forretningen, og imens et par af dem afledte medarbejderens opmærksomhed, rodede den ene af kvinderne nogle hylder bag kasseapparatet igennem. Hun blev imidlertid forstyrret af en anden kunde, og herefter forsvandt de fra forretningen uden varer. Politiet skal nu gennemse videoovervågningen fra forretningen for evt. at kunne identificere de uønskede kunder.

HÆNDELSER
SLAGELSE: Zoneforbud til to. Politiet har uddelt zoneforbud til to mænd i Slagelse i forbindelse med politiets skærpede fokus. Den ene er en 23-årig mand uden fast bopæl, og den anden er en 19-årig mand fra Slagelse. De har fået zoneforbuddet, fordi de gentagne gange har haft en adfærd, der har været meget utryghedsskabende.

KORSØR: 37-årig sigtet for indbrud. Fredag aften eller nat var der indbrud i et hus på Tårnborgvej i Korsør. Tyven stjal nogle bilnøgler, og kørte efterfølgende væk i en Hyundai, som nøglerne passede til. Næste morgen fandt et vidne imidlertid bilen, der holdt parkeret i nærheden. Politiet blev tilkaldt, og i bilen fandt betjentene en mobiltelefon, som tilhørte en 37-årig mand fra byen, der bestemt ikke var ejer af bilen. Så lørdag klokken 12 havde betjentene fundet frem til den 37-årige, og han blev sigtet for indbruddet.

SLAGELSE: Råbte grimme ting – to sigtede. En politipatrulje var natten til lørdag klokken 0.39 kørt ud til Jacob Dampes Vej i Slagelse, hvor der var kommet en anmeldelse om, at der var høj musik og råben fra unge mennesker. Da betjentene kom derud blev de mødt af temmelig grimme tilråb. Og derfor blev en 19-årig mand og en 23-årig mand sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

SLAGELSE: Mand og kvinde optrådte aggressivt. En mindre gruppe personer optrådte meget støjende på Langes Gård i Slagelse klokken 2.51 natten til søndag. Da politiet bad dem om at dæmpe sig og trække lidt væk var der to personer – en mand på 20 år og en kvinde på 23 år – som blev temmelig aggressive, og manden gjorde udfald mod betjentene. Derfor blev de begge anholdt og sigtet for at lægge hindring i vejen for polititjenestemand. Manden fik desuden en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen og for vold mod polititjenestemand. Han blev fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 29. august.

SLAGELSE: Ville ikke oplyse sit navn. Politiet var søndag klokken 20 på patrulje på Jacob Dampes Vej i Slagelse, da de traf en ung mand. Men da betjentene spurgte, hvad hans navn var, ville han ikke oplyse det. Derfor fik han en sigtelse for overtrædelse af Retsplejeloven. Betjentene fandt ud af, hvad han hed, og at han var 19 år og fra byen.

SLAGELSE: Råbte grimme ting – to sigtede. En politipatrulje var natten til lørdag klokken 0.39 kørt ud til Jacob Dampes Vej i Slagelse, hvor der var kommet en anmeldelse om, at der var høj musik og råben fra unge mennesker. Da betjentene kom derud blev de mødt af temmelig grimme tilråb. Og derfor blev en 19-årig mand og en 23-årig mand sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

KORSØR: 89-årig kvinde bestjålet. En kvinde på 89 år blev onsdag klokken 17 bestjålet, da to udenlandske kvinder henvendte sig til den 89-årige på hendes bopæl på Skovvej i Korsør. Den ene kvinde fik lokket den 89-årige ud i vindfanget, mens den anden stak armen ind af vinduet og stjal penge fra den 89-åriges pung. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

SLAGELSE: Skubberi og tumult. Tirsdag klokken 19.35 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var kommet op at toppes ved Fakta på Byskov Alle i Slagelse. De to kamphaner blev skilt ad, da politiet ankom til stedet, og de blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 17-årig og en 38-årig mand, begge fra Slagelse.

SLAGELSE: Forsøg på tricktyveri. En købmandsforretning på Bildsøvej uden for Slagelse var mandag eftermiddag udsat for et forsøg på tricktyveri. Tre mænd og to kvinder kom ind i forretningen, og imens et par af dem afledte medarbejderens opmærksomhed, rodede den ene af kvinderne nogle hylder bag kasseapparatet igennem. Hun blev imidlertid forstyrret af en anden kunde, og herefter forsvandt de fra forretningen uden varer. Politiet skal nu gennemse videoovervågningen fra forretningen for evt. at kunne identificere de uønskede kunder.

SLAGELSE: Endte i grøften. En uskyldig trafikmanøvre havde til resultat, at en bilist fredag eftermiddag endte i grøften på Sorøvej lidt uden for Slagelse. Bilisten – en 66-årig mand fra Solrød Strand – ville dreje ind på en rasteplads, men ramte ikke helt indkørslen og havnede i grøften i stedet. Årsagen skal muligvis findes i den 66-åriges promille: Da politiet tjekkede ham, viste alkometeret en promille, der var et solidt stykke over det tilladte. Den 66-årige, som ikke kom noget til ved uheldet, blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. På grund af promillens størrelse blev hans kørekort inddraget på stedet.

SLAGELSE: Gang i grill i Anlægget. Fredag klokken 19.22 fik politiet en anmeldelse om, at to gæster i Anlægget ved Parkvej i Slagelse havde gang i en grill. Det var en engangsgrill, som stod direkte på det tørre græs, og grillmesteren – en 23-årig mand fra byen – blev sigtet for overtrædelse af afbrændingsforbuddet. Han kan nu vente en bøde på 5.000 kroner for overtrædelsen.

SLAGELSE: Tyveri af adskillige paller med gasflasker. Ukendte gerningsmænd brød på et tidspunkt mellem fredag klokken 18 og lørdag klokken 9 ind på oplagspladsen ved XL Byg på Sorøvej i Slagelse. Her forsynede tyvene sig med adskillige paller, der var lastet med gasflasker. Den foreløbige opgørelse viser, at der er stjålet 110 stykker letvægtsflasker med 10 kg kosangas og 31 stykker letvægtsflasker med 5 kg gas. Tyvene har haft brug for en lastbil til at transportere tyvekosterne væk på, og politiet hører derfor gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt på stedet.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Fjordvænget Hus Lørdag kl. 9 – søndag kl. 8 Herrecykel
Skælskør Gartnerhaven Hus Lørdag kl. 16 – søndag kl. 10.20 Smykker og sølvkande
Slagelse Teglparken Hus Torsdag kl. 15 – fredag kl. 8 iPad, ur og en trailer
Slagelse Egholm Hus Onsdag kl. 15 – fredag kl. 11 Intet
Korsør Skovvej Hus Onsdag klokken 17 Kontanter
Slagelse Roarsvej Hus Tirsdag klokken 8 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Slagelse Holbækvej, Ollerup Landejendom Mandag klokken 14-17 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Dalmose Orebyvej, Oreby Landejendom< /td> Lørdag klokken 9.45-14.50 Kontanter og smykker
Slagelse Frodesvej Hus Fredag klokken 3.49 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Ndr. Ringgade Lejlighed Lørdag klokken 3.30 – søndag klokken 21 PlayStation 3, pc af mærket HP, Sony højttalersæt, ure, slik, e-cigaretter og personlige papirer

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Slagelse Landevej Kl. 16 27-årig mand fra Næstved Påvirket af hash, havde 3 gram hash og en ulovlig kniv på sig. Han var desuden frakendt førerretten og da det ikke var første gang, at han var blevet taget for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt.
Slagelse Flere steder Fredag kl. 11-13.15 18 køretøjer kontrolleret og af dem blev fire personer sigtet for at have overtrådt færdselsloven.
Slagelse Korsgade Lørdag klokken 4.30-4.45 Fire køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for spiritus- og narkokørsel

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Lørdag kl. 16.52 – 21.29 ATK 3639 600 90 km/t 167 km/t 69 klip og 5 betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Klokken 9.12-13.20 ATK 5205 275 90 km/t 141 km/t 43 klip
Dalmose Skælskørvej, Ting Jellinge Fredag klokken 7.20-10.15 ATK 140 8 60 km/t 76 km/t