Kig ind til Gunner V i Slagelse og se de smukke smykker fra Blossom. De fås blandt andet i 9 og 14 kt guld. 

Er du mere til ure så har Gunner V også et stort udvalg af de lækreste ure til både herre og damer. Hos Gunner V finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor ure og optik. Her er et stort udvalg af smykker og dåbsartikler samt adskillige urmærker. Lige præcis ur-kendskabet bygger på 60 års erfaring, og de reparerer således også alt inden for stueure og armbåndsure på eget værksted. Har du et ur, der har brug for kærlig hånd, får du altid et gratis overslag på reparationen. Drejer det sig blot om et nyt batteri, er der altid hjælp at hente – Gunner V fører alle specialbatterier.

Blossom smykker. Foto: Gunner V.

Gunner V 
Rosengade 17
4200 Slagelse
58 52 15 97
gunnerv@gunnerv.dk

Gunner V på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag: 09:30-17:30
Lørdag: 09:30 – 14:00
Søndag: Lukket