Butik Sommerfuglen har masser af lækkerier til julegaver, advent, pakkekalender, selvforkælelse og til at forkæle dem du holder af, og ikke mindst dine medarbejdere. 

Butik Sommerfuglen laver gavekurve til enhver lejlighed og pengepung. De hjælper gerne med at finde den helt rigtige forkælelses kurv til den heldige sammen med dig.

Brink Nordic, det smukkeste julepynt, er en nyhed i Butik Sommerfuglen. Brink Nordic er dansk design, mundblæst glas, håndmalet hvert og et stykke.

Æblegløggen uden alkohol er traditionen tro snart på hylderne og kommer til at stå som smagsprøve til alle dem der ikke har forkælet sig med en tår af den skønneste æblegløgg fra Nybro frugtplantage.

Kirsebær gløggen, også uden alkohol er endnu en nyhed fra Selleberg som er kendt for skøn smag af kirsebær , i både kirsebær most, den lækreste kirsebær sovs og ikke mindst deres kirsebær gløgg uden alkohol. Den kommer der også smagsprøver på.

Der er kommet nyt lækker tøj fra Gozzip , et pluspige mærke som er kendt for kvalitet, god stil og skønt at have på.

Masser af nyheder fra Krasilnikoff er lige på trapperne med de sødeste krus med skål som kan fyldes med The/kaffe og chokolade til en dejlig julegave til personen der har alt eller bare fordi…

Kig ind og se alle nyhederne. Der er masser af muligheder til Julegaver, adventgaver, medarbejder gaver og ikke mindst selvforkælelsesgaver.

Butik Sommerfuglen 
Korsørvej 52D
4200 Slagelse
41 40 05 00

Følg Butik Sommerfuglen på Facebook 

Åbningstider
tirsdag-fredag 10.00-17.30
lørdag 10.00-14.00