19 drenge i Slagelse og omegn har et stort ønske – de går alle rundt med en drøm om snart at få en voksenven.

Landet over mangler der frivillige voksenvenner til 300 børn på ventelisten. Heraf mangler ca. 214 drenge en mandlig voksenven. Det sættes der fokus på i de kommende 3 uger med en landsdækkende kampagne under titlen MAND dig OP! Formålet er at finde flere interesserede mandlige voksenvenner til de drenge der venter og håber.

Har du tid, overskud, en ren straffe- og børneattest og ikke mindst lysten til at gøre en forskel? Så kan du blive voksenven for et barn med spinkle familieforhold. Det kræver ingen særlig uddannelse at blive voksenven- du skal blot have tid og lyst. Der er altid børn og familier på ventelisten til en voksenven, og der er altid brug for flere lokale ildsjæle, som vil gøre en forskel for et barn.

Mand dig op! Foto: Børns Voksenvenner.

Hos Børns Voksenvenner er missionen klar- de vil gøre en positiv og livsvarig forskel for børn og unge, som kommer fra svære sociale forhold med spinkle familienetværk. Den opgave løses med udgangspunkt i den viden, faglighed og erfaring, som foreningen har og med hjælp fra lokale frivillige, som vil gøre en forskel for børn og unge med små familienetværk.

Børns Voksenvenner Slagelse

slagelse@voksenven.dk

Telefon: 29921018

Følg Børns Voksenvenner Slagelse på Facebook