Høng har fået sig en ny stjerne. Hunden Stella har vundet Maxi Zoo’s store fotokonkurrence. Valget stod mellem flere hundrede kandidater, men uimodståelige Stella smeltede juryens hjerter. Den nye pelsede stjerne vil i 2019 pryde én af siderne i Maxi Zoo’s limited edition årskalender, der kan fås gratis i Maxi Zoo i Slagelse.

I løbet af sommeren har stolte kæledyrsejere kunne sende billeder af deres kære kæledægger til Maxi Zoo, som har været på udkig efter landets sødeste kæledyr. Målet var at finde 36 små kæledægger til kædens årskalender for 2019 – og hunden Stella fra Høng kunne juryen simpelthen ikke stå for. Derfor er den søde hund blevet udvalgt til at pryde én af siderne i den flotte kalender.

Stjernetitlen varmer den stolte ejer 

Titlen som Høngs nye stjerne kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse for ejeren, Marianne Larsen, der alligevel er lidt ekstra stolt i disse dage. Hun indrømmer dog også, at der er faldet lidt ekstra forkælelse i retning mod sin elskede hund, som er blevet forkælet med livretten rå lammeribben. Der er også blevet gået ekstra mange lange ture, der er den søde hunds yndlingsaktivitet.

Den nye kalender for 2019 kan fås gratis i Maxi Zoo i Slagelse fra oktober, hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af deres lokale stjerne.

Stella. Foto: Marianne Larsen