Når du træder ind i Posthuset, bliver du mødt af farverige kanter og fed stemning, kombinationen af det hippe og rustikke, som ellers kun hører det københavnske til.

Der er ingen tvivl om at stedet fremmer fornyelse i Slagelse Kommune. Der er 100 % fokus på vækst og innovation, nye måder at samarbejde på, nye relationer i samarbejdet og nye baner for lokalt entreprenørskab. Posthusets pakkehal og dets “makerspace” udgør det eneste virkeligt nye i byen, det innovative element – og dét til absolut INGEN penge på budgettet!

Manden og Konen vil fremme glæden ved den gode smag af Vestsjælland. De har kærligheden til maden og de gode lokale råvarer, og de har modet til at se nye kombinationer i relationer og produkter, serveret i en rå og cool ramme af tilbagelænet slow-life. Manden og Konen vil inspirere og udvide rammerne for en lokal udvikling, der tager afsæt i unge og deres lyst til og behov for at kunne skabe deres egen fremtid.

Manden og Konen vil tilbyde unge den fornyelse, der afgør valget af Slagelse frem for København.

Dit Slagelse’s fotograf, Anne Beth Witte, var forbi i går. Se stemningsbillederne her.

Følg Manden og Konen på Facebook eller find dem på Mandenogkonen.dk.