Stillingen er blevet besat!

Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse søger Maskinreparatør/Tekniker, som sammen med den nuværende tekniker kan stå for vedligeholdelsen af maskinpark med bowlingbaner/golfsimulatorer.

Hovedopgaven som tekniker er maskinparken, men du skal også kunne give en hånd med i baren i pressede situationer. Desuden vil der være enkelte reparationer af de indvendige bygninger af håndværksmæssig karakter, samt afhjælpning med den daglige oprydning i hele huset til lukketid. Du skal naturligvis kunne bevare overblikket og roen, selv når gæsterne til tider ikke mener, at det går stærkt nok. Stillingen er på 148 timer over 4 uger og arbejdstiden er eftermiddag, aften og weekend i en vagtplan gældende for 4 uger ad gangen; men til gengæld fri de fleste formiddage, samt jul og nytår. Er det noget for dig, så læs mere her.

Foto: Abw