Døjer du med tilbagevendende eller vedvarende rygsmerter? Og har du søgt behandling for dine smerter uden varig effekt? Så burde du overveje et 8-ugers forløb med GLA:D ryg på Fabrikken.

Tirsdag den 13. November 2018 kl. 18.30-19.30 kan du komme til gratis infoaften om GLA:D RYG på Fabrikken i Slagelse.

Forløbet er udviklet af forskere fra Syddansk Universitet og baserer sig derfor på den absolutte nyeste viden inden for rygbehandling. I løbet af aftenen vil du vil få grundig indsigt i hvem forløbet henvender sig til, hvordan det er bygget op og hvilke resultater du kan forvente. Desuden vil du kunne møde patienter fra nuværende forløb som vil fortælle om deres oplevelser og resultater indtil videre. Der vil naturligvis være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der er ingen tilmelding. Du dukker bare op.

Alle der møder op til informationsaftenen vil kunne deltage i konkurrencen om at vinde ET GRATIS 8-UGERS FORLØB til eget brug. Vinderen trækkes på aftenen.

Fysioterapeut Majken Winther. Foto: Fabrikken.

Fysioterapeut Majken Winther, som står bag GLA:D ryg på Fabrikken, har mere end 16-års erfaring som fysioterapeut og mere end 10 års erfaring i at arbejde med rygpatienter. Derudover har hun tidligere været tilknyttet Rygklinikken på Slagelse sygehus.
Hun har et indgående kendskab til patienter med rygsmerter. 80% af de patienter hun ser i sin klinik har smerter i ryggen som kræver grundig udredning, diagnosticering og behandling. Du kan læse mere om GLA:DRYG på fabrikkensundhed.dk

Du finder Fabrikken – Center for Sundhed her:

Fabrikken – Center for Sundhed
Ndr. Ringgade 59D
4200 Slagelse
Tlf. 44 22 07 00