Kræmmerhus Slagelse holder Novembersalg i hele november. Det betyder at du sparer 20% på dine køb af blandt andet brugskunst, lysestager, pynt til hjemmet, lamper, stel, Maileg legetøj, Munkholm kropspleje/hudpleje og meget mere.

Kræmmerhus holder Novembersalg fordi de synes at det er umoralsk at sætte varer på udsalg lige op til jul. De vil hellere have at du sparer på dine julegaveindkøb eller får råd til en større julegave, eller forkæler dig selv i denne mørke men hyggelige tid. Sådan har de gjort det i over 10 år, fordi de (efter eget udsagn) er lidt Gammeldaws, og så vil de bare gerne forkæle deres kunder.

Foto: Kræmmerhus Slagelse og Næstved.

Kig ind i butikken og bliv fristet.

Du finder dem her:

Kræmmerhus – Slagelse
Gl. Torv 4B
4200 Slagelse
Tlf. 58 58 55 51

Følg Kræmmerhus på Facebook

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev