Lige nu venter 5 drenge i Korsør på at få en voksenven, og i denne uge skal Børns Voksenvenner på besøg hos en dreng mere.

Fælles for drengene er at de gennem længere tid har ønsket sig en voksenven. En voksen, der vil tilbringe et par timer nogle gange om måneden sammen med dem – f. eks. med at fiske, spille bold, bygge hule, spille spil, læse bøger, eller en anden aktivitet i sammen bliver enige om, eller måske bare en stille samtale om hvad der rør sig i drengenes liv.
Drengene er forskellige af alder – mellem 6 og 13 år – har forskellige interesser og forskellige grunde til at der lige nu mangler en ekstra voksen i deres liv – men der er ingen tvivl om at det vil gøre en forskel for dem, at få deres ønske opfyldt.
Vil du give en lille del af din tid til en af disse drenge, så kontakt Børns Voksenvenner:

Børns Voksenvenner Slagelse

slagelse@voksenven.dk

Telefon: 29921018

Følg Børns Voksenvenner Slagelse på Facebook