Mandag den 17. december 2019 rykker kunstværker lavet af eleverne fra Slagelse og Skælskør Billedskole ind i trappeopgangen på Slagelse Rådhus.

Udstillingen byder både på tegninger, abstrakte malerier, glaskunst og meget mere, og der er fernisering mandag den 17. december kl. 16.30 lige inden byrådsmødet. Alle er velkomne til at kigge forbi til ferniseringen.

Tegning fra Slagelse billedskole. Foto: Slagelse kommune

– Udstillingen giver vores unge talenter en udstillingsplatform, og vores rådhus bliver beriget med flotte farver og kunst. Det er en ordning, som vækker daglig glæde hos os, som har vores gang på rådhuset, og som viser, at rådhuset frem for alt er borgernes hus. Jeg glæder mig til at se de nye værker, og jeg håber, at flere skoler vil hjælpe os med at pynte opgangen, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen(A).

Udstillingerne på trappeopsatserne vil løbende blive skiftet ud. Næste gang bliver til foråret, hvor design- og billedkunstlinjen samt foto- og filmlinjen på Xclass udstiller.

Udstillingerne kan ses i rådhusets åbningstider, som er mandag-onsdag fra kl. 9-15, torsdag fra kl. 9-17 og fredag fra kl. 9-13. Derudover kan udstillingerne naturligvis også opleves, når rådhuset har åbnet i forbindelse med særlige arrangementer f.eks. byrådsmøder, kulturnatten og lignende.

Tegning fra Slagelse billedskole. Foto: Slagelse Kommune.