Byrådet i Slagelse kommune er inviteret til at deltage i Slagelse Motionsklubs traditionsrige Nytårsløb, søndag den 6. januar 2019 i Slagelse Lystskov.

– Slagelse Motionsklub har nu i over 40 år været med til at gøre en indsats for at Slagelse kommune kan være et sundt sted at bo, og søndag den 6. januar 2019 skyder Slagelse Motionsklub det nye år ind med sit traditionsrige Nytårsløb.

Nytårsløbet den første søndag i det nye år i Slagelse Lystskov er en god mulighed for at give 2019 en aktiv start. Løbet tiltrækker hvert år rigtig mange motionsglade deltagere, og i år har klubben været i et særligt julehumør. Slagelse kommunes 31 byrådsmedlemmer har nemlig alle på det seneste byrådsmøde modtaget en ekstra julegave i form af et gavekort til et startnummer til deltagelse på en af Nytårsløbets gå- eller løberuter.

Slagelse Motionsklub ønsker med denne lille ekstra julegave til kommunens byrådsmedlemmer, at markere en aktiv kurs for at være med til at gøre Slagelse kommune sundere.

– Vi håber, at byrødderne vil blive glade for gaven, tilmelde sig til dagen og sammen med alle de andre deltagere nyde skoven, den gode motion og den varme suppe, når turens strabadser er vel overstået. Og som noget helt nyt denne gang får alle deltagere en super flot medalje, designet specielt til klubbens løb. 

Nytårsløbet gennemføres på afvekslende ruter i Slagelse Lystskov – efter følgende program:

  • Kl. 10.00: Børneløb 2 km løb og gang
  • Kl 10.30: 10 km løb og gang
  • Kl 10.45: 6 km løb og gang

Der er åbent for tilmelding til Nytårsløbet 2019 på https://app.lap.io/event/2019-nytaarsloebet frem til og med den 2. januar 2019. Der ud over kan man selvfølgelig også tilmelde sig på dagen.

Søren Brinck-Jensen fra Slagelse Motionsklub overrækker
julegaverne til Slagelse kommunes borgmester John Dyrby Paulsen . Foto: Slagelse Motionsklub.
Søren Brinck-Jensen fra Slagelse Motionsklub overrækker
julegaverne til Slagelse kommunes borgmester John Dyrby Paulsen . Foto: Slagelse Motionsklub.

Slagelse Motionsklub er samlingspunktet for glade motionister, og klubben er fyldt med aktive ildsjæle og i en god udvikling, hvad stor lokal sponsorstøtte også vidner om. Klubben har ca. 400 medlemmer, og der er altid plads til flere.