Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet den 28. December 2018 til den 9. Januar 2019.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
I denne uge deltager Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i den landsdækkende kampagne med sikre skoleveje. Vi lagde fra land mandag morgen, hvor politiet var til stede ved en række af skolerne i politikredsen, bl.a.: Frederiksberg skole i Sorø, Marievangsskolen i Slagelse, Susåskolen, Kobberbakkeskolen og Ll. Næstved skole i Næstved, Eggeslevmagle skole ved Skælskør, Sofieskolen i Nykøbing. Der blev uddelt et par påtaler om mangelfuld lygteføring. Kontrollerne fortsætter i dag – ikke blot af skoleeleverne, men også af forældrene og deres adfærd ved skolerne.

Tirsdag morgen var politiet til stede ved en lang række skoler i politikredsen fra morgenstunden. Det var Sofieskolen i Nykøbing, Kobberbakkeskolen og Ellebækskolen i Næstved, Ruds-Vedby skole, Skælskør skole, Nymarksskolen i Slagelse, Nordskovskolen i Haslev og Møn skole i Stege. Enkelte bilister blev sigtet for mindre overtrædelser af færdselsloven.

Foto: Abw

Et vidne anmeldte onsdag den 2. januar, at han havde set nogle uvedkommende personer luske omkring ved et hus på Enghavevej i Ting Jellinge, og de forsvandt i en bil, da de blev opdaget. På baggrund af signalementet genkendte en politipatrulje fredag to personer, der gik på Geddesøvej i Korsør. Den ene – en 25-årig mand uden fast bopæl – havde en pose med forskellige smykker i, og han blev derfor sigtet for tyveri. Den bil, de mistænkelige personer var forsvundet i fra Ting Jellinge, holdt ved siden af, og politiet fandt frem til brugeren af bilen, der blev afhørt og sigtet for forsøg på indbrud. Det var en 18-årig mand fra Korsør, og på hans adresse fandt politiet frem til en pose med 11 kanonslag og en lille klump hash på 4,2 gram. Den 18-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

SLAGELSE: To sigtet for butikstyveri. Tirsdag eftermiddag blev to personer sigtet for butikstyveri fra forretninger i Vestsjællandscenteret i Slagelse. Klokken 14 fik politiet den første anmeldelse: En vagt tilbageholdt en kvinde, der havde stjålet noget tøj fra et tøjstativ. Det var en 31-årig kvinde fra Slagelse, og det viste sig, at hun havde stjålne varer fra fem forretninger i centeret i forskellige poser. Hun blev herefter sigtet for butikstyveri og fik at vide, at hun fremover ikke var ønsket som kunde i centeret. En 15-årig dreng fra Borup blev klokken 17.21 tilbageholdt af en vagt efter at have stjålet en dåse Faxe Kondi, chokolade og flæskesvær fra
Kvickly. Han blev også sigtet for butikstyveri.

SLAGELSE: To varetægtsfængslet – sigtet for indbrud. To mænd på 17 og 18 blev i forlængelse af et grundlovsforhør tirsdag varetægtsfængslet frem til den 30. januar. De er sigtet for en række indbrud og indbrudsforsøg i henholdsvis Korsør, Ringsted og Dalmose.De to mænd blev anholdt mandag klokken 15.13, da politiet standsede en bil på Grønningen i Slagelse. Bilen var blevet genkendt af et vidne, som mente, at ejeren ikke havde noget kørekort og derfor anmeldte kørslen til politiet. Føreren var en 18-årig mand fra Korsør, som ganske rigtigt ikke havde nogen førerret. En passager i bilen – en 17-årig fyr fra Dalmose – forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet af en politibetjent, og bag i bilen sad en 16-årig fyr fra Korsør. De blev alle tre anholdt, og da var flere effekter i bilen, som kunne have med indbrud at gøre, blev de sigtet for indbrud. Politiet efterforsker nu indbruddene.

KORSØR: Slagsmål om cykeladfærd. To mænd kom mandag eftermiddag klokken 14.20 op at slås på Fasanhaven i Korsør. Det var tilsyneladende en strid om at køre på cykel eller ej på en gangsti, der førte til uoverensstemmelsen, og de to mænd, der er henholdsvis 61 og 42 havnede i håndgemæng. Den ene viste en lommekniv, og den anden brugte en peberspray, og der blev udvekslet nogle slag. Da politiet ankom til stedet blev de to mænd, der begge er fra Korsør, sigtet for vold, og den ene blev kørt til et tjek for sine knubs på sygehuset i Slagelse.

SLAGELSE: Tre sigtet for indbrud. Politiet standsede mandag klokken 15.06 en bil på Grønningen i Slagelse. Bilen var blevet genkendt af et vidne, som mente, at ejeren ikke havde noget kørekort og derfor anmeldte kørslen til politiet. Føreren var en 18-årig mand fra Korsør, som ganske rigtigt ikke havde nogen førerret. En passager i bilen – en 17-årig fyr fra Dalmose – forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet af en politibetjent, og bag i bilen sad en 16-årig fyr fra Korsør. De blev alle tre anholdt, og da var flere effekter i bilen, som kunne have med indbrud at gøre, blev de sigtet for indbrud. En narkometertest af den 18-årige fører af bilen gav udslag for cannabis og kokain, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret. Politiet fandt også 1,19 gram hash på den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Både den 18-årige og den 17-årige kaldte politibetjentene for bøsserøve og svans, og de blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale af politiet. Den bil, er var kørende i, blev beslaglagt på stedet. Den 16-årige blev løsladt efter afhøring klokken 22.55, mens det overvejes, om de to andre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.

KORSØR: 18-årig sigtet for indbrud. Et vidne anmeldte onsdag den 2. januar, at han havde set nogle uvedkommende personer luske omkring ved et hus på Enghavevej i Ting Jellinge, og de forsvandt i en bil, da de blev opdaget. På baggrund af signalementet genkendte en politipatrulje fredag to personer, der gik på Geddesøvej i Korsør. Den ene – en 25-årig mand uden fast bopæl – havde en pose med forskellige smykker i, og han blev derfor sigtet for tyveri. Den bil, de mistænkelige personer var forsvundet i fra Ting Jellinge, holdt ved siden af, og politiet fandt frem til brugeren af bilen, der blev afhørt og sigtet for forsøg på indbrud. Det var en 18-årig mand fra Korsør, og på hans adresse fandt politiet frem til en pose med 11 kanonslag og en lille klump hash på 4,2 gram. Den 18-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

SLAGELSE: Butikstyv stjal barberblade. Politiet blev lørdag klokken 12 kaldt til Kvickly i Vestsjællandscentret i Slagelse, hvor medarbejderne tilbageholdt en mand, der havde stjålet barberblade. Det viste sig at være en 34-årig udenlandsk mand, der havde stjålet 36 pakker barberblade til en værdi af over 4.500 kroner. Den 34-årige blev anholdt klokken 12.40 og sigtet for butikstyveri, og han blev taget med til politistationen i Slagelse til afhøring. Den 34-årige fik en bøde på 3.500 kroner, og han er nu overført til politiets udlændingekontrolafdeling med henblik på udvisning fra Danmark.

KORSØR: 18-årig sigtet for vold. Politiet blev søndag den 30. december klokken 2.08 kaldt til Revvej i Korsør, hvor tre mænd havde gæstet et værtshus. De havde forlangt noget at drikke, men da det var efter lukketid, blev de afvist. De tre mænd blev herefter noget opfarende og optrådte aggressivt, og en 46-årig mand fra Korsør fik en knytnæve i ansigtet. Politiet fandt kort efter frem til de tre mænd i Bagergården. Det var en 18-årig mand fra Korsør, en 19-årig og en 21-årig uden fast bopæl. Den 18-årige blev sigtet for vold, og da han netop havde kørt bil, men ikke havde noget kørekort blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. I bilen fandt politiet et gram hash og et kanonslag, som blev konfiskeret, og den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.Den 19-årige havde en enhåndsbetjent foldekniv, og han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, og han blev sammen med den 21-årige og den 18-årige sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, og de fik alle tre et forbud mod at komme på det pågældende værtshus fremover.

KORSØR: Fuld mand truede reddere. Politiet blev tirsdag den 1. januar klokken 1.19 kaldt til Ørnumvej i Korsør, hvor en gæst på et hotel optrådte opfarende og aggressivt. Gæsten – en 63-årig mand fra Nærum – var kommet til skade, og derfor var der tilkaldt en ambulance, men den 63-årige, som var fuld, slog og sparkede ud efter ambulanceredderne. For at få ro på stedet blev den 63-årige anholdt, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen klokken 5.50.

SKÆLSKØR: Fire gram hash i bilen. Mandag den 31. december klokken 13.15 standsede politiet en bil på Kildehusvej i Skælskør. Det viste sig, at føreren af bilen – en 20-årige mand fra Korsør – havde en klump hash på 4,28 gram under bagsædet, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Fyrede ulovligt fyrværkeri af. En 18-årig og en 19-årig mand, begge fra Slagelse, blev lørdag den 29. december anholdt klokken 16.53. Det skete, efter at de havde fyret raketter af langs jorden og tændt nogle kanonslag ved gymnasiet på Willemoesvej i Slagelse. Politiet anholdt de to mænd, som blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. De blev løsladt igen umiddelbart efter anholdelsen.

SLAGELSE: Skød kanonslag af. Søndag den 30. december omkring klokken 20 patruljerede politiet i nordbyen i Slagelse, og på Jacob Dampes Vej var flere personer samlet, og mange af dem fyrede fyrværkeri af. Nogle havde rettet et batteri direkte mod en boligblok, og politiet tilbageholdt og visiterede 13 personer på stedet, men der blev ikke fundet noget mistænkeligt. En kun 14-årig dreng fra Slagelse blev afhørt i sagen, der efterforskes som en sag om at forvolde fare for liv eller førlighed. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.En 18-årig mand fra Slagelse blev anholdt klokken 20.06, og da han havde et kanonslag på sig, blev han sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Den 18-årige blev løsladt igen klokken 21.22.

SLAGELSE: Stak af efter at havde skudt fyrværkeri af. Mandag den 31. december blev der affyret noget fyrværkeri mod en politipatrulje, der kørte på Byskov Alle i Slagelse, men gerningsmændende stak af. Kort efter genkendte politibetjentene dog den ene, som blev anholdt klokken 22 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 15-årig dreng fra Slagelse, og han blev taget med til politistationen i Slagelse, og tirsdag klokken 6.28 blev han løsladt igen.

SLAGELSE: Havde kokain på sig, da han blev anholdt. En 24-årig mand fra Slagelse blev anholdt natten til tirsdag den 1. januar, efter at han havde fyret noget fyrværkeri af, og noget af skytset ramte en vogn fra brandvæsenet på Kierulffsvej i Slagelse. Den 24-årige stak af fra stedet, men blev umiddelbart efter anholdt. Ved anholdelsen fandt politibetjentene 0,46 gram kokain på den 24-årige, og han blev derfor sigtet både for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for ordensbekendtgørelsen. Den 24-årige blev løsladt igen klokken 4.45.

SLAGELSE: Sigtet for at forvolde fare. En 16-årig dreng fra Slagelse fyrede nytårsnat seks skud af fra et bomberør, som var rettet ud mod Fisketorvet i Slagelse, hvor der både var kørende og gående trafikanter. Klokken 2.42 blev den 16-årige anholdt og sigtet efter straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for andres liv eller førlighed, og han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved. Den 16-årige blev løsladt igen klokken 10.16.

SLAGELSE: “Hvad fuck vil du?”. “Hvad fuck vil du”, spurgte en 17-årig fyr en politimand, da han blev bedt om at flytte sig. Det skete i Skovsøgade i Slagelse tirsdag den 1. januar klokken 2.55, og for at få ro på stedet blev den 17-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, og da han skulle visiteres, spyttede han en af betjentene i ansigtet. Derfor blev han også sigtet for vold mod politiet, og han blev løsladt igen klokken 11.31.

KORSØR: 18-årig sigtet for vold. Politiet blev søndag den 30. december klokken 2.08 kaldt til Revvej i Korsør, hvor tre mænd havde gæstet et værtshus. De havde forlangt noget at drikke, men da det var efter lukketid, blev de afvist. De tre mænd blev herefter noget opfarende og optrådte aggressivt, og en 46-årig mand fra Korsør fik en knytnæve i ansigtet. Politiet fandt kort efter frem til de tre mænd i Bagergården. Det var en 18-årig mand fra Korsør, en 19-årig og en 21-årig uden fast bopæl. Den 18-årige blev sigtet for vold, og da han netop havde kørt bil, men ikke havde noget kørekort blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. I bilen fandt politiet et gram hash og et kanonslag, som blev konfiskeret, og den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Jonshaven Hus Tirsdag kl. 16.33 – 16.38 Smykker og kontanter
Korsør Tyreengen Lejlighed Fredag kl. 10.30 – 10.30 Intet stjålet
Skælskør Hesselbyvej Hus Søndag kl. 20.00 – 22.00 Ure og smykker
Slagelse Løvegade Lejlighed Mandag kl. 12.45 Pung med personlige papirer og kontanter
Skælskør Basnæsvej Hus 28/12 kl. 14.00 – 4/1 kl. 17.50 iPhone, MacBook og TV mrk. Samsung
Slagelse Skovsøgade Hus Fredag kl. 16.00 – 16.15 Pung, kørekort og kontanter
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 13.00 – kl. 18.54 Sølvtøj, ur af mrk. Tissot model T12 og kontanter
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 14.00 – kl. 19.07 Kontanter og manchetknapper
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 14.45 – 19.00 Intet stjålet
Slagelse Højen Hus Lørdag kl. 14.00 – 20.04 Endnu ikke opgjort
Slagelse Felixvej Hus Lørdag kl. 14.30 – 23.30 Smykker og kontanter
Slagelse Felixvej Hus Søndag kl. 01.21 Intet stjålet
Slagelse Felixvej Hus Søndag kl. 11.35 Smykker
Slagelse Bakketoppen Hus Fredag kl. 07.00 – Søndag kl. 14.15 iPad, smykker, ure af mrk. Jaguar og Seiko og kontanter
Slagelse Æblegården Hus Søndag kl. 16.30 – 21.20 Royal Copenhagen service, tv af mærket Philips, kamera af mærk
etNikon,
Playstation 4, håndkikkert, afstandsmåler, antikt legetøj ur mrk. Gucci, 2 Royal Copenhagen figurer, tøj og smykker
Slagelse Snedkervej Lejlighed Fredag kl. 11.35 – 12.55 Intet stjålet
Slagelse Rosenkildevej Hus Onsdag klokken 19.30 – torsdag klokken 6.20 To lænestole og smykker
Dalmose Enghavevej, Ting Jellinge Hus Onsdag klokken 17.35 Ikke umiddelbart stjålet noget
Boeslunde Sønderupvej Hus Fredag kl. 08.00 – mandag kl. 12.00 Smykker og kontanter
Korsør Skovvej Hus Søndag kl. 01.00 – 06.30 Endnu ikke opgjort
Korsør Tjærebyvej Lejlighed Mandag kl. 16.00 – tirsdag kl. 03.00 Playstation og kontanter
Slagelse Krudthusvej Hus Fredag kl.
17.55</ td>
Intet stjålet
Slagelse Krudthusvej Hus Fredag kl. 12.30 – 17.15 Smykker
Slagelse Krudthusvej Hus Fredag kl. 12.00 – 19.00 Kontanter
Slagelse Munkevænget Hus Mandag kl. 16.30 – tirsdag kl. 13.30 PH glaslampe, B&O højttalere, iPad, Lenovo computer og nøgler
Slagelse Parkvej Hus Mandag kl. 13.00 – tirsdag kl. 15.05 Otte spisestuestole, fire hvilestole, B&O højttaler, B&O tv, Apple musikanlæg
Slagelse Rosted Skovvej Hus Torsdag klokken 15.30-19 PlayStation 4, Kay Bojesen- og Royal Copenhagen-figurer, kontanter, smykker, to iPhones, to iPads, en bærbar pc af mærket Acer og to sparegrise

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Møllevangen Tirsdag kl. 8.20 – 8.45 40 køretøjer kontrolleret. Et køretøj bragt til standsning og kontrolleret for ulovlig monering af solfilm. Ingen sigtede
Skælskør Gammelgade Tirsdag kl. 7.45 – 8.05 Skolevejskontrol – 25-30 køretøjer kontrolleret – ingen sager. Enkelte påtaler vedrørende forældres parkering. Flere elever cyklede på fortorvet, ligeledes påtalt.
Slagelse Østre Alle Tirsdag kl. 7.30 – 8.0 Skolevejskontrol – 30 køretøjer bragt til standsning, kontrolleret for sele og brug af håndholdt mobiltelefon – en sigtet
Slagelse Holmstrupvej Mandag kl. 7.45-8.15 Skolevejskontrol – ingen sager
Korsør Skovvej Fredag kl. 12.00 – 12.15 14 kontrolleret køretøjer – ingen sager
Slagelse Rosengården Søndag kl. 4.11 – 4.55 10 køretøjer kontrolleret – ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Bildsøvej Tirsdag kl. 10.36 – 16.15 ATK – Skolevejskontrol 236 26 50 km/t 87 km/t 9 klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 13.42 – 19.47 ATK 6381 244 110 km/t 160 km/t Fire klip
Korsør Vest Motorvejen Lørdag kl. 13.45 – 16.47 ATK 2206 199 110 km/t 173 km/t Syv klip og en betingede frakendelse
Korsør Vest Motorvejen Lørdag kl. 16.47 – 19.45 ATK 1487 152 110 km/t 193 km/t Tre klip og to betingede frakendelser
Korsør Vestmotorvejen Klokken 5.44-11.35 ATK 5252 260 110 km/t 159 km/t To klip
Kjærsvej Klokken 15.14-16.35 ATK –
bestilt færdselskontrol
91 9 50 km/t 68 km/t
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 14.42-19.07 ATK 3621 1211 90 km/t 154 km/t 202 klip og to betinget frakendelser