På Slagelse Museum er der masser af spændende historier og aktiviteter for både store og små. Du kan opleve det unikke gademiljø med huse, torv og latinskole fra tiden, hvor H.C. Andersen gik i skole i Slagelse. Der er et fantastisk udvalg af for længst glemte håndværk og lokale industrier, der har været med til at sætte Slagelse på landkortet. Du kan også besøge en købmandsbutik fra 1940-50’erne. Museet har desuden en fin samling af fugleskydningsplatter og butiksskilte. 

I Museumsbutikken er der mulighed for at købe gammeldags legetøj og slik, eller du kan nyde en kop kaffe i deres cafe. Museet viser løbende forskellige særudstillinger og arrangerer aktiviteter for børn i skoleferierne.

Vil du opleve det på egen hånd, så er vinterferien oplagt til at besøge Slagelse Museum. Der er bl.a. værksted tirsdag den 12. til torsdag den 14. februar kl. 11-15  hvor man kan lærer at binde sin egen børste. Læs mere her.

Dit Slagelse’s fotograf, Anne Beth Witte, var på besøg og tager dig med på en lille visuel rundtur. Først tager vi forbi cafeen og så museet.

Cafeen ses her.

Her ses de forskellige afdelinger på museet.