Udsigtsbakken er et nyt eksklusivt boligområde i rolige omgivelser tæt på Slagelse.

Udsigten over Vårby Ådal imponerer de fleste. Således blev også H.C. Andersen ganske betaget af naturens skønhed, da han på sin vej mellem Slagelse og Skælskør opdagede det område, som i dag udgør grundlaget for 45 nye grunde i landsbyen, Slots Bjergby.

Det nye boligområde, som er vedtaget med Lokalplan 1170 i Slagelse Kommune, er på samme tid et naturområde. Derfor er det også med stor omtanke, at naturen er blevet tænkt ind i grundenes udformning og husenes byggestil. I området er der derfor også afsat større arealer til beplantning med god plads til flora og fauna. Men selvom man er på landet, så er man ikke længere væk end ca. 5 minutters kørsel fra centrum af Slagelse eller blot 3 minutter fra E20.

Grundene har indkørsel fra Jættehøjvej, Slots Bjergby, 4200 Slagelse. Det er muligt at besigtige både natur, grundarealer og lokalområdet på egen hånd, men man kan også kontakte Home Slagelse, som står for fremvisning og salg af grundene.

Du kan læse meget mere om det nye boligområde på deres hjemmeside, www.udsigtsbakken.dk.

Foto: Udsigtsbakken