I weekenden den 11. og 12. maj deltog VK Vestsjællands dame- og herreungdom til U18 DM i Ikast, hvor det der var vidt forskellige forventninger til holdene.

DU18 havde kvalificeret sig via en 4. plads til Sjællandsmesterskabet, hvilket var en utrolig flot præstation taget i betragtning af, at holdet sæsonen før endte sidst til SM. Holdet kæmpede det bedste, de havde lært, og endte på en godkendt 9. plads til DM.

For HU18 var der helt andre forhåbninger til DM, da de havde vundet Sjællandsmesterskabet en måned forinden. Det er altid svært at gå ind til et mesterskab med favoritværdigheden på sine skuldre, men de levede på flotteste vis op til det. De afgav ikke et eneste sæt i hele turneringen – ej heller i finalen, hvor Grøndal blev slået med 25-12, 25-13.

Efter finalen blev Dream Team kåret, hvor Kalle Madsen (som også netop er udtaget til det danske A-landshold) blev udnævnt som turneringens mest værdifulde spiller (MVP), mens Joachim Hesselholt (som til daglig spiller sammen med Kalle på klubbens Volleyligahold) kom på Dream Team som centerspiller.

Allerede i den kommende weekend står der endnu et DM for døren, hvor klubben deltager for både herrer og damer i U21.

HOLDBILLEDE
Øverst fra venstre, Michael Huntley, Morten Lynge, Ashley Hakizimfura, Frederik Fiskbæk, Joachim Hesselholt, Tobias Tirsvad, Asger Muldbjerg, Daniel Gordon, Kim Rafn,
Nederst fra venstre, Kalle Madsen, Joshua Huntley, Tim Haugaard, Mads Jakobsen, Panagiotis Chatzis, Ali Osmann, Frederik Hoff. Foto: Volleyklubben Vestsjælland
DREAM TEAM
Første fra venstre, Kalle Madsen (MVP)
Fjerde fra venstre, Joachim Hesselholt (center). Foto: Volleyklubben Vestsjælland

 

Del på sociale medier