Sydbank Korsør og Volleyklubben Vestsjælland har forlænget aftalen om, at Sydbank Korsør sikrer at alle børn og unge får korrekt kost under træningslejre, der skifter navn til Sydbank Camps.

Volleyklubben Vestsjælland og Sydbank Korsør har valgt at forlænge aftalen der sikrer, at børn og unge der deltager i klubbens tilbud om træningslejre i skolernes ferier, tilbydes gratis ernæringsrigtig kost. Af samme årsag ændres navnet også til Sydbank Camps.

Pressefoto: Volleyklubben Vestsjælland

Klubben, der igennem flere år med stor succes har tilbudt træningslejre for børn og unge som gerne vil prøve kræfter med sporten, hvor bolden ikke må røre gulvet, er meget glade for det nye samarbejde med Sydbank Korsør. Rolf Meegdes der er ungdomskonsulent i Volleyklubben Vestsjælland er en glad for at Sydbank har valgt at forlænge aftalen: “Jeg synes, at det er perfekt, at Sydbank Korsør har valgt at fortætte samarbejdet med klubben. Det giver så meget mening, at vores alle de børn og unge der gerne vil prøve at spille volley, nu får tilbudt ernæringsrigtig kost til Sydbank Camps. Med aftalen, så sikrer vi dels at børnene får en god og rigtig kost, men Sydbank giver oven i købet også alle deltagerne en vandflaske”.

Også i Sydbank på Caspar Brands Plads i Korsør er man glade for det samarbejdet fortsætter. Sune Kristensen, der er filialdirektør udtaler: ”Det er med stor glæde og stolthed, at Sydbank Korsør fortsat kan være med til at bidrage til det lokale foreningsliv. Samtidig er det en fornøjelse at kunne støtte op om kulturen og familiefællesskabet i klubben.”

Første Sydbank Camp blev afholdt i starten af august, og de næste er allerede planlagt. Det bliver i skolernes efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.

Del på sociale medier