Vi kender det alle sammen – lysten til at danse eller synge, når du hører rigtig god musik. Musik er et fundamentalt udtryksmiddel, der styrker samspillet og fællesskabet mellem mennesker. Derfor sætter Slagelse Biblioteker og Borgerservice musikken i centrum for en stund.

Caroline Sørensen,Slagelse Biblioteker og Borgerservice

I forbindelse med Sundhedsugen i Slagelse Kommune inviterer Biblioteker og Borgerservice i Skælskør, Korsør og Slagelse til en række arrangementer i uge 41. Ugen vil byde på fællesskabende aktiviteter, som vækker en musikalsk glæde hos børn og voksne. Temaet i år er ‘Det gode liv’.

Musik har ingen alder

”Temaet ”det gode liv” kan jo dække over mange forskellige ting”; udtaler Caroline Sørensen, som er koordinator for arrangementerne i ugens løb. ”Vi har valgt et stort fokus på musik og hvad dette gør ved både humøret og livsglæden. Ugen igennem har vi mange forskellige arrangementer for både børn og voksne, som er fordelt i både Slagelse, Korsør og Skælskør. Vi forsøger, at få det sociale element i fællessang sat lidt på landkortet og inviterer derfor både på morgenkaffe og eftermiddagskaffe og håber derigennem, at kunne tiltrække rigtig mange til en hyggelig stund” siger Caroline Sørensen.

Guitarist og sanger, Lars Kristian Sørensen, er på banen i Skælskør til et morgenarrangement og

Slagelse Lungekor vil sammen med Ulla Ricklander, sanger og musikpædagog fra Slagelse Musikskole, besøge Slagelse – også til et morgenarrangement. Dirigent for Storebæltskoret Ole Worm kommer til Korsør til et eftermiddagsarrangement. Alle er velkomne og det kræver ingen sangerfaring for at deltage.

Derudover kan du tage dine børn eller børnebørn med til en fantastisk musisk oplevelse propfuldt af sang, dans og leg, til showet “Skrot og Tuti og Den magiske skraldespand” på Slagelse Bibliotek den 12. oktober kl.10.00.

Alle arrangementer er gratis, men kræver dog tilmelding enten på bibliotekerne eller via www.slagelsebib.dk– hvor du også kan finde programmet.

Del på sociale medier