Hos Slagter Thomsen i Bredegade, tilbyder de lækker mad ud af huset, i høj kvalitet, til enhver begivenhed.

De går aldrig på kompromis med kvaliteten, når de skal levere mad ud af huset, hvorfor alle deres leverandører er valgt med omhu. De kender deres krav om høj kvalitet og dyreetik. Derfor kan du være sikker på, at maden altid er frisk.

Når man træder ind i slagterbutikken i Bredegade 1 mødes man af en skøn duft og et stort fristende udvalg. Du finder frisk skåret og mørt okse-, kalve-, ungkvæg-, kalkun-, kylling- og svinekød suppleret med pålæg og røgvarer, alt sammen hjemmelavet.

Savner du inspiration til middagen, må du ikke tøve med at spørge personalet, som er klar med gode råd til serveringen.

De står altid klar til at hjælpe med catering i Slagelse, Sorø og Korsør, samt de omkringliggende områder. Læs mere her på Dit Slagelses partnerside. 

Del på sociale medier