Flere år i træk har deres loyale mødeplanlæggere og bookere kåret Comwell med priser for bedste møde- og madkoncept, bedste service og Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Det er en anerkendelse, som de er utrolig stolte over og taknemmelig for.

De arbejder hver dag på at forbedre og optimere deres mødeprodukt, madkoncept og service, og de arbejder målrettet på en grøn omstilling, hvorfor de har tænkt bæredygtighed ind i alle aspekter siden 2015.

De håber derfor, at du vil betænke og indstille dem til Danish Meeting & Event Award 2020. Du kan nemlig være med til at bestemme, hvem der i sidste ende skal have en nominering og således en chance for at vinde priser, når de uddeles den 25. marts 2020 i Forum i København.

Du kan indstille dem frem til den 21. december 2020. Din stemme tæller og betyder meget for dem.

Læs mere i nyhedsbrevet her. 

Indstilling til hotelprisen, foto: Comwell
Del på sociale medier