Vi kender alle typerne, der har alt og afleverer en ønskeseddel med et minimalt antal ønsker. Så handler det om at være kreativ for at finde på nye spændende gaver igen og igen. Men nu behøver du ikke lede mere….

Når du træder ind af døren hos Skønheden Aphrodite, bliver du mødt af det skønneste smil af indehaveren, Laila Hallengreen. Klinikken i Bredegade er lys, velduftende og indbyder til afslapning fra første øjeblik.

Det er dig og din hud, der er i centrum, og du kan roligt læne dig tilbage, da du er i erfarne hænder. Laila er uddannet fra den krævende Internationale Cidesco kosmetologskole i København. Efter flere års erfaring i branchen åbnede Laila klinikken i Slagelse i 2010.

Dit Slagelse var forbi forleden, så se hvilke fristelser du bliver udsat for. Kig ind i Skønheden Aphrodite og lad Laila hjælpe dig med at finde den rette gave. Alle kan jo bruge at blive forkælet. 

Følg Skønheden Aphrodite på Facebook. 

Del på sociale medier