NEED Fashion flasher med store skiltet med ‘Ophørs udsalg’ og med 50 % i hele butikken, men bag skiltene gemmer der sig en glæde for os alle. Nok lukker den skønne butik på Bredegade, men den forsvinder blot videre til Webshop-stræde.  

Selv om Anne, indehaveren af Need Fashion, har valgt at lukke den fysiske butik i Bredegade, så kan I være ganske rolige. Webshoppen fortsætter og det eneste du faktisk ‘bare’ skal undvære, er damens fantastiske væsen som enhver kun kan blive i godt humør af.  

På webshoppen er det ganske som i butikken. Du kan finde skønne kjoler, nederdele, jakker, jeans, tørklæder, accessories, blazere, outlet og meget mere! Mon ikke osse at Anne finder på en smart måde, at få hendes væsen til at nå ud gennem skærmen til os, via hendes små lidt småtossede påfund? Det er vi ret overbevidste om.

Anne har fingeren på pulsen og hendes flair for mode og kundeservice, tager man ikke fejl af – slet ikke hvis man selv elsker det feminine eller det rå med kant på! Hvis du gerne vil forkæle dig selv, måske købe et par julegaver til datteren eller veninden, så skynd dig forbi Bredegade 2. Det er ABSOLUT snart sidste chance, da der forventes at døren lukke d. 23 december eller måske før! Men den slags ‘nyheder’ kan man følge med på butikkens facebookside her.

Dit Slagelse har været forbi, så tag et kig med her eller endnu bedre: Kig forbi Bredegade 2 allerede i dag. Har du for travlt, så kig ind i den gode webshop lige her. 

 

 

 

Del på sociale medier