Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2019/11/25 til 2019/12/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Et sted mellem fredag klokken 20 og mandag morgen klokken 7 blev forruderne på tre af Guldborgsund Kommunes biler knust, da de holdt parkeret på PM Møllersvej i Nykøbing F. Politiet hører meget gerne fra vidner, der kan have set noget mistænkeligt i løbet af weekenden på PM Møllersvej. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

I fredags klokken 18.38 opdagede en vagt, at fire kvinder var i gang med at stjæle varer fra en tøjforretning i Næstved Storcenter. Vagten fik fat i tre af kvinderne, mens den fjerde stak af. Kvinderne havde skåret inderforet op i deres jakker, og her havde de gemt en del varer. Politiet blev tilkaldt og de tre kvinder blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Kvinden, der stak af, efterlod noget id, så politiet har en god formodning om, hvem hun er. De to af kvinderne var fra Skælskør, og de andre to har ingen fast adresse.

Så er vi gået ind i julemåneden med alt, hvad dertil hører. I den anledning var politiet på gaden over det meste af kredsen med både almindelige fodpatruljer og tryg-julefrokostpatruljer, der stak næsen forbi på restaurationer, cafeer og ved større julefrokoster, for at se om alt foregik som det skulle. Det gjorde det langt de fleste steder – lige fra Rødby og Maribo over Nykøbing F., Marielyst, Sakskøbing, Stege, Vordingborg, Præstø, Næstved til Slagelse var der generelle meldinger om en god og hyggelig julestemning.

Onsdag klokken 13.37 var en 90-årig kvinde udsat for et røveri på Kjærsvej på hjørnet af Nankes Plads i Korsør. Kvinden var på besøg på kirkegården, da hun af en maskeret mand blev skubbet væk fra sin rollator og frarøvet sin taske med kontanter, telefon og diverse personlige kort. Røveren beskrives som 165 – 170 cm høj, almindelig til kraftig af kropsbygning, iført sorte bukser, sort jakke og elefanthue. Politiet hører gerne fra folk, der kan have set noget mistænkeligt eller på anden måde har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: Sigtet for salg af narko
I forbindelse med en patrulje på Skovsøgade i Slagelse lagde et par betjente mærke til en mand, der forsøgte at forlade stedet, da han fik øje på politiet. Betjentene fik dog hurtigt fat i ham, og han virkede noget nervøs og ville i første omgang ikke fortælle, hvem han var, men opgav i stedet et falsk navn og personnummer. Der var god grund til nervøsiteten, for betjentene fandt knap 200 gram hash på ham, og derfor blev han anholdt og sigtet for salg af narko. Det drejer sig om en 26-årig mand uden fast bopæl.

KORSØR: 90-årig udsat for røveri på kirkegård
Onsdag klokken 13.37 var en 90-årig kvinde udsat for et røveri på Kjærsvej på hjørnet af Nankes Plads i Korsør. Kvinden var på besøg på kirkegården, da hun af en maskeret mand blev skubbet væk fra sin rollator og frarøvet sin taske med kontanter, telefon og diverse personlige kort. Røveren beskrives som 165 – 170 cm høj, almindelig til kraftig af kropsbygning, iført sorte bukser, sort jakke og elefanthue. Politiet hører gerne fra folk, der kan have set noget mistænkeligt eller på anden måde har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: Hærværk og vold
En 30-årig mand fra Slagelse var fredag aften blevet uenig med en kvinde på en cafe i Slagelse midtby. Han blev sur og forlod stedet, men slog på vejen ud hånden mod en rude, så den gik i stykker. Han blev derfor sigtet for hærværk. Kort tid efter blev den 30-årige kontaktet af 2-3 andre mænd, der væltede ham omkuld og gav ham flere spark og slag. To personer på henholdsvis 18 og 45 år – der begge er fra Slagelse – blev sigtet for vold.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Lillevangsparken Villa Søndag klokken 16.00-mandag klokken 07.30 Ikke opgjort endnu
Korsør Fasanhaven Lejlighed Onsdag klokken 17.00-17.30 Smykker
Slagelse Valbyvej Lejlighed Tirsdag klokken 11.15-15.15 Tøj, Ipads, computer, projektor, musikanlæg, nøgler
Slagelse Rosenkildevej Hus Fredag klokken 17.50-23.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Slagelse Slagelse Landevej Mandag klokken 20.06 23-årig kvinde fra Nakskov Narkotikakørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 05.37-11.30 ATK 5153 275 90 144 17 klip
Slagelse Slagelse Landevej, Harrested Fredag klokken 5.19-11.30 ATK 2351 29 80 km/t 127 km/t Tre klip
Slagelse Slagelse Landevej, Harrested Torsdag klokken 5.32-11.35 ATK 1236 31 80 km/t 113 km/t To klip
Rude Næstved Landevej Onsdag klokken 05.35-11.35 ATK 606 6 60 74 Ingen klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Mandag klokken 5.31-11.30 ATK 6347 226 110 km/t 157 km/t Tre klip
Korsør Vestmotorvejen Lørdag klokken 7.45-13.30 ATK 6969 381 90 km/t 162 km/t 26 klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Søndag klokken 7.31-13.30 ATK 5496 186 110 km/t 150 km/t To klip

 

Del på sociale medier