Butik Sommerfuglen
Korsørvej 52D
4200 Slagelse
41 40 05 00

Følg Butik Sommerfuglen på Facebook 

Bliv medlem af Butik Sommerfuglens gruppe på Facebook

Åbningstider
tirsdag-fredag 10.00-17.30
lørdag 10.00-14.00

Sjældne varer til spiselige priser
I november 2017 kunne Butik Sommerfuglen fejre to års fødselsdag, og traditionen tro var der ekstra gode tilbud på de varer som Butikken har specialiseret sig i, nemlig brugskunst, delikatesser, tøj og kalkmaling. Gitte Larsen startede butikken på nettet og i garagen og flyttede siden til større lokaler på Korsørvej, der fortsat kombineres med salg online, via bl.a. Facebookgruppen med i skrivende stund over 6.400 medlemmer. Det er nemt at handle her – du kan betale med mobilepay, og varerne sendes med GLS.

Leder du efter spændende nyt og unikt til hjemmet, går du ikke forgæves. Sommerfuglen har fine og finurlige nødvendigheder og nips til køkkenet, stuen osv – nøje udvalgte ting som man ikke finder alle steder. Indehaver Gitte Larsen gør en dyd ud af at fremfinde det anderledes til de mange stamkunder og de nye, der kigger ind, og det skal være til priser, hvor alle kan være med.

Her er noget for enhver smag fra fransk landstil til det fjollede eller farverige. Også hvis du søger julenisser eller påskeæg; for dem der holder af at skifte tema, når hjemmet skal pyntes op til højtiderne, er der altid noget nyt at komme efter på Korsørvej.

Vintagelook til dit møbel
Vil du selv i gang med at istandsætte en slidt kommode eller andre møbler, finder du et stort udvalg af kalkmaling. Kalkmaling er en moderne og nem måde at genopfinde bedagede møbler ved f.eks. at give dem et lækkert vintagelook.

Succesen er garanteret, for malingen løber ikke og tørrer lynhurtigt, hvorved du kan trylle dit møbel eller din væg om på et par timer. “Nordic Chic er nemt at arbejde med, så nemt at vi kalder det ‘damemaling’, fordi det ikke skal slibes ned eller forarbejdes på nogle måder, det er bare at gå i gang”, siger Gitte Larsen.

Den gode gave til klædeskab og køkken
Butik Sommerfuglen har et stort udvalg af delikatesser; kaffe, the, vin, olier, eddiker, sirupper, chokolade med mere. De pakker altid gerne en kurv fyldt med lækkerier, f.eks. i forbindelse med f.eks. jul og påske. Der kan laves en gavekurv til enhver lejlighed, både til studenten konfirmanden, pædagogen, guldbryllup og meget andet. Derfor er butikken på Korsørvej blevet et af de steder i Slagelse, man søger hen, når man skal finde ”gaven der ikke skal byttes”.

Søger du den gode gave til en veninde, datter eller mor, finder du endvidere et skønt sortiment af tøj, sko og tilbehør. Butikken har et stort udvalg i alle størrelser, tøj i str. 36-56.

Vil du gerne opdatere din garderobe med en ny trendy top eller praktiske basisting som jeans, nederdele eller skjorter, får du god vejledning af personalet.

I Sommerfuglens minicafé kan du nyde en god kop kaffe og lidt sødt, mens du shopper.

”Gitte du gør det godt”
Du kan følge forretningen på Facebook, hvor de driver både en gruppe og en side. Her kan du se hvad der dukker op af de mest hotte nyheder. Om betjeningen skriver kunderne bl.a…

”Gitte har alt muligt lækkert og er altid smilende og servicemindet. Hun er opmærksom på sine kunder, uden at “ånde dem i nakken”. Man føler sig altid velkommen og godt behandlet” – Pia

”Her bruger man ikke bare “lige 5 min”…. Og Gitte gør en KÆMPE indsats for at butikken altid fremstår pæn, smuk og i orden” – Betina

”En rigtig lækker butik med mange lækre ting og dejlig betjening hver gang” – Birthe

”Den bedste butik i Slagelse med alt hvad hjertet begære – elsker at komme og handle og altid super betjening. Gitte du gør det godt” – Hanne


sølvpartner

Del på sociale medier