Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børneteaterforestillingen David og Goliath

februar 13 10:30 - 11:15

I vinterferien kan du møde en af verdenshistoriens første rigtige helte. Historien om hyrdedrengen Davids kamp mod den frygtindgydende kæmpe Goliath er en af Bibelens helt stærke historier.

Historien er, at selv om David er en god hyrde der passer sine får, bliver han hånet af sine brødre, fordi han hellere vil spille harpe og synge end han vil slås. Men David kan noget andet. Han er nemlig ikke bange for at forsvare dem, der bliver forfulgt og hånet, uanset om det er vildfarne får eller en fortvivlet konge. Historien om den lille hyrdedreng, der overvinder kæmpen, kun ved hjælp af sin snilde og slynge, er en fortælling der går igen i både den jødiske, kristne og muslimske kultur.

Svanen, der er et dansk-tjekkisk dukketeater, har sat forestillingen David og Goliath op, med den prisbelønnede forfatter Josefine Ottesen som dramatiker og instruktør. Historien fortælles med action og humor, så budskabet om ikke at lade sig kue af dem der er større, går rent ind hos både børn og voksne. Og som en ekstra bonus, er teatret Svanen kendt for deres scenografi og dukker, som der altid er kælet for, så de i sig selv er et studie værd.

Forestillingen er fra 4 år og gratis, men den kræver tilmelding. Se mere her.

Detaljer

Dato:
februar 13
Tidspunkt:
10:30 - 11:15

Sted

Slagelse bibliotek & Borgerservice
Stenstuegade 3
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map