Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Festuge i Korsør golfklub med 1200 deltagere

23. juli 2017 - 29. juli 2017

Tidligere har Korsør Golfklub oplevet stor interesse for at være med til det spændende arrangement, der finder sted 23-29.juli 2017.

Der var næsten 1300 spillere med sidste år, og chancen er der således for at forbedre antallet af deltagere.

Hvis du har lyst til at stille op, så er det vigtigt at tilmelde dig på Golf Box.

Et er at spille om de mange herlige præmier, som en række sponsorer, har stillet til rådighed. Noget andet og måske vigtigere er den afslappede og hyggelige atmosfære, der ikke blot kendetegner Festugen, men som er en velkendt del af Korsør Golf Klubs DNA. Det er noget vi værner meget om, og noget både gæster og medlemmer sættet stor pris på, påpeger Poul Møller.

Kun kr. 100,- pr. turnering
Ønsker man at gå all in ved at deltage alle 7 dage, er det ikke mange steder, at en uges golf kun løber op i 700 kr. Green fee er nemlig kun 100,- kr. pr. turnering. Tilmelding på Golf Box.
Også overnatningsmulighederne er gode, idet Comwell Korsør, der er beliggende kun 135 m fra golfbanen, har gode tilbud på overnatning for festugens deltagere. Her er der mange muligheder for at slappe af efter en god dag på golfbanen, ikke mindst i hotellets flotte Spa-område.

Mange er i sving
Man kan selvfølgelig godt invitere ca. 200 gæster om dagen og til en fest lørdag aften, men at få festugen til år efter år at blive en stadig større og større succes kræver en stor indsats både før, under og efter festugens afvikling. Derfor skal der naturligvis lyde en kæmpe tak til turneringsudvalget, de mange frivillige, Golf Caféen, kontoret og sidst men ikke mindst de mange sponsorer, der er med til at sikre, at vi også i år kan invitere til Festuge i Korsør Golf Klub, slutter klubbens formand.

Vel mødt!

Festuge i Korsør Golfklub

Detaljer

Start:
23. juli 2017
Slut:
29. juli 2017