Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kalles Store Trommeshow – Fra 5 år

februar 14 14:00 - 14:45

Korsør Bibliotek får besøg af en noget usædvanlig superhelt. Der kommer en næsten to meter høj mand ind på scenen, som elsker at spille trommer. Kalle hedder han, og han spiller så meget trommer, at han næsten selv er blevet til en tromme.

Når Kalles Store Trommeshow kommer til byen vil man kunne opleve sådan ca. ALLE musikalske stilarter, der bliver spillet på nye musikinstrumenter, såsom: Balloner, sprøjtefløjte, samurai sværd og grise. Man kommer også til at møde ‘vinkelsliberen Villy’, ‘boremaskinen Boris’ og ‘Bente Ballonrina’.

Publikum får lov til at bestemme, hvad Kalle skal spille, og bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dem som instrumenter. Han har derudover sat sig for at bevise, at han er verdens allerhurtigste trommeslager ved at slå rekorden for flest slag på 30 sekunder. (Dog ingen heltegerning uden, at publikum også kommer til at høre verdens aller-dårligste vits).
Det eneste man kan være sikker på, når Kalle Mathiesen står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst.

Showet er gratis, men kræver tilmelding. Se mere her.

Detaljer

Dato:
februar 14
Tidspunkt:
14:00 - 14:45

Sted

Korsør Bibliotek
Bernstensgade 3
Korsør, 4220 Danmark
+ Google Map