Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konference om samarbejde mellem produktion og uddannelse

11. oktober 2017 13:00 - 16:30

Hvordan finder man kvalificeret arbejdskraft? Hvordan sikrer vi værdifulde samarbejder mellem uddannelsesinstitutioner, studerende og produktionsvirksomheder? Hør erfaringer og læringer fra samarbejdsprojekter på denne konference.

Små som store produktionsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsråd i Region Sjælland inviteres til afslutningskonference den 11. oktober på samarbejdsprojektet:

“Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder i Region Sjælland”.

Konferencen finder sted i Ringsted Kongrescenter,
Nørretorv 55, 4199 Ringsted.

På konferencen deler vi mål, resultater og erfaringer, samt opfordrer til endnu flere og stærkere samarbejder på tværs af uddannelsesinstitutioner, aftagere/produktionsvirksomheder og andre interessefelter.

På Professionshøjskolen Absalon har projektet blandt andet bidraget til nye gæsteforelæsninger med Novo Nordisk på bioanalytikeruddannelsen, som både åbner øjne for virksomhed og studerende om fremtidige potentialer for brug af hinandens kompetencer, mens andre institutioner og virksomheder har haft studerende ude på opgaver.

På konferencen vil du kunne stille spørgsmål til virksomheder, institutioner og undervisere, og konferencen giver desuden mulighed for at drøfte nye samarbejdsprojekter mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder samt at melde sig til et netværk med kontakter og projektideér.

På programmet er blandt andet indlæg ved Jens Stenbæk, Regionsrådsformand, Region Sjælland, Claus Astrup Seidelin, Senior Økonom i DEA samt interview med studenter, lærere og virksomheder.

Deadline for tilmelding som deltager er 2. oktober 2017.

Vil du se det fulde program, og ønsker du at deltage?

Tilmeld dig gratis på hjemmesiden, som du venligst kan klikke dig til her.

Detaljer

Dato:
11. oktober 2017
Tidspunkt:
13:00 - 16:30

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map