Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lars Th. Bjørn – Billedfortælling om B.S. Ingemann

19. marts 19:30 - 21:30

Liselund har fået fornøjelsen af at lægge hus til Lars Thorkild Bjørns sidste billedfortælling om B.S. Ingemann liv. Derfor inviterer de alle interesserede til billedfortælling og kaffebord. 

Sidste Guldalderaften om B. S. Ingemann
Gennem en menneskealder har tidligere højskolelærer Lars Thorkild Bjørn rejst landet rundt med sin romantiske billedfortælling om B. S. Ingemann, men nu er det slut. Han går på pension. Det er blevet til 352 forestillinger, der er set af knap 24.000 publikummer.
Forestillingen blev første gang vist i Sorø kirke i forbindelse med Ingemanns 200-årsdag og sidste forestilling bliver i Slagelse, hvor Ingemann gik i skole, blev konfirmeret og levede i sine drengeår.

I helaftenforestillingen vil man opleve Ingemanns liv i billeder, sang og levende fortælling lige fra barndommen i Torkilstrup præstegård, skoleårene i Slagelse og studietiden i København. Vi følger Ingemann på den store udenlandsrejse til Italien og møde ham som den folkekære digter fra Sorø i debat med vennen Grundtvig. Når Ingemann sad og skrev sine morgen- og aftensange, malede hans kone Lucie altertavler til omegnens kirker.

Ingemanns tekster er indspillet af Grethe Kaasgaard, Michael Kammer og Maria Stenz – og der bliver rig mulighed for at synge med på de kendte sange og salmer.

For tilmelding og yderligere info, se mere her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
19. marts
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Sted

Liselund Møde- og kursussted
Slotsalleen 44
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier