Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Leg som i gamle dage

11. juli 2017 14:00 - 16:00

Der er aktivitet ved Slagelse Bibliotekernes afdeling i Skælskør. Den 11.juli kl.14.00 mødes vi til lege som dem, der foregik i gamle dage.
Børn har altid leget. Lige meget om de boede på landet eller i byen, var drenge eller piger. Før i tiden havde man ikke så meget forskellige legetøj som i dag, og det meste af det var hjemmelavet. Fantasien var ofte den bedste legekammerat, og man brugte hverdagsting og ting fra naturen til at lege med – fx brugte tøndebånd, træ, ler, muslingeskaller og klude.
Forældrene så gerne, at legetøjet havde en opdragende og udviklende effekt. Kludedukker skulle lære pigerne at blive gode husmødre, og bolde skulle fremme motorikken (gribe, løbe, kaste). Faktisk er mange af nutiden populære lege – gemme, fangeleg, røver og soldater, lege med dukker og sanglege –variationer af børnelege der har været leget gennem århundreder.

Museet har en legevogn, og tingene og legene i den vil blive præsenteret for de deltagende børn og voksne.
Husk at det foregår på Vestergade 4.

Programmet slutter med en is.

Hvis det skulle blive dårligt vejr, vil vi flytte indendørs.

Tilmelding foregår via Slagelse Bibliotekernes digitale kalender her:https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/boern/leg-som-i-gamle-dage-0

Skælskør Bibliotek afprøver gamle lege.

Detaljer

Dato:
11. juli 2017
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

Skælskør Bibliotek
Vestergade 4
Skælskør, 4230
+ Google Map
Telefon:
58 57 55 55
Hjemmeside:
https://www.slagelsebib.dk/bibliotek/skaelskoer