Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplev Stephen Hawking i Biografen

24. august 2016 17:00 - 20:00

Takket være et samarbejde mellem Carlsbergfondet, DR Koncerthuset og Nordisk Film er det blevet muligt at se det helt udsolgte Carlsberg Foundation Distinguished Lecture med Stephen Hawking fra DR koncerthuset. Foredraget transmitteres LIVE til PANORAMA SLAGELSE den 24. august kl. 17.00.

Stephen W. Hawking vil holde foredraget Quantum Black Holes. Foredraget handler om universets gåder med fokus på de sorte huller, som han igennem et halvt århundrede har viet sit liv til at studere. Hvad kendetegner sorte huller? Findes de overhovedet i den form, som videnskaben almindeligvis har antaget? Og hvad skal man gøre, hvis man er i fare for at falde i et af dem?

Foredraget, der er arrangeret af Carlsbergfondet, The Niels Bohr International Academy og Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, finder sted den 24. august kl. 17 i DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, 2300 Kbh. S.

Om Stephen W. Hawking

Stephen W. Hawking er en af verdens absolut førende teoretiske fysikere. Han er især kendt for sine teorier om sorte huller og universets oprindelse. Stephen W. Hawking har modtaget en lang række hædersbevisninger, bl.a. Dronning Elizabeth II’s Companion of Honour og Albert Einstein-medaljen. Desuden har han givet adskillige offentlige foredrag og udgivet flere bestsellere om astronomi, herunder A Brief History of Time og The Universe in a Nutshell.

Du kan besøge Stephen W. Hawkings website lige her.

Og du kan læse meget mere på Carlsbergfondets hjemmeside lige her.

Skynd dig at få fat i dine billetter lige her

Panorama

Detaljer

Dato:
24. august 2016
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Sted

Panorama
Træskogården 2
Slagelse, 4200
+ Google Map
Telefon:
58 50 58 58
Hjemmeside:
http://www.panorama-slagelse.dk/