Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rekordmange deltager i uddannelsescase

22. september 2017 09:00 - 27. november 2017 17:00

Hele seks uddannelser og 179 studerende er med, når studiekonkurrence Uddannelsernes Fællescase skydes i gang på fredag.

179 studerende fra seks forskellige uddannelser er med fredag, når Slagelse Kommune i samarbejde med Syddansk Universitet, Erhvervsakademi Sjælland, Professionshøjskolen Absalon og Slagelse Erhvervscenter skyder stu-diekonkurrencen Uddannelsernes Fællescase i gang. Det er rekord for den lokale studiekonkurrence, hvor studerende skal virke som udviklingsafdeling for en lokal virksomhed.

– Vores vision for Campus Slagelse er, at virksomheder og studerende skal arbejde sammen, fordi der er et kæmpe potentiale for at skabe vækst og arbejdspladser. Derfor er det også meget tilfredsstillende, at interessen fra uddannelsesinstitutionerne for at være med er større end nogensinde, og at de lokale virksomheder bakker op, siger borgmester Stén Knuth(V).

Det er tredje år i træk, at Slagelse Kommune afholder konkurrencen. I år er det virksomheden ANYgroup, og virksomhedens løsning IntelligentCARE, som de studerende skal agere udviklingsafdeling for. Virksomheden har ud-viklet den nye generation af kaldesystemer, som f.eks. kan alarmere plejepersonalet, hvis en dement forlader sin seng, åbner døren eller forlader plejecenteret. IntelligentCARE er bl.a. baseret på automatisk nødkald via sensorer, som samtidig kan opsamle viden om adfærd og søvn. De studerendes opgave er, at finde ud af, hvordan man kan videreudvikle den løsning. CEO Henrik Klode er spændt på at se, hvilke ideer de studerende kommer med.

– Vi er meget glade og ikke mindst beærende over, at være udvalgt som virksomhed til Uddannelsernes Fællescase. Det er et rigtig spændende pro-jekt, og vi er meget spændte på at se og høre de studerendes vinkel på vores virksomhed. Vi har store forventninger til projektet og er meget begejstrede for den store opbakning fra de mange forskellige uddannelser, og vi ser projektet som en helt unik mulighed for at få nogle friske øjne på vores virksomhed og forretningsområde, siger Henrik Klode, CEO ANYgroup.

Det er studerende fra Professionshøjskolen Absalon, Syddansk Universitet i Slagelse og Erhvervsakademi Sjælland, og de er ved at uddanne sig på så forskellige uddannelser som multimediedesigner, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver, marketing og kommunikation.

Det hele bliver skudt i gang af borgmester Stén Knuth fredag kl. 9 i den tidligere Døgnnetto på Sdr. Stationsvej i Slagelse. Og resultatet af arbejdet skal de studerende præsentere den 27. november.

Detaljer

Start:
22. september 2017 09:00
Slut:
27. november 2017 17:00

Sted

Tidligere Døgnnetto
Sdr. Stationsvej 28
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map