Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Slip af med stress og smerter

17. september 2018 18:30 - 21:30

LOF Slagelse inviterer til foredrag af Stress- og smerteeksperten Ole Larsen som fortæller og demonstrerer hvordan du slipper af med stress og smerter.

Ole Larsen har udviklet en anerkendt metode til at aktivere tænkehjernen ved at gå på REMstadiet og visualisere positive tanker. Dette kan sammenlignes med mindfulness. Han er også forfatter til “Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager” og har uddannet de fleste af landets stresskonsulenter og et stort antal ALFAkinesiologer. Der demonstreres med kinesiologisk testning, hvordan dine årsager til stress og smerter kan findes.

På dette foredrag lærer du at fjerne årsagerne, og dermed kan du få et godt liv. Du vil lære, hvordan akupressur som selvbehandling kan fjerne 8 ud af 10 hovedpiner. Du vil lære at fjerne stressen ved at tænke på en særlig måde samtidig med, at du stimulerer hjernens akupunkturpunkter. Desuden får du praktiske forslag til stresshåndtering og øvelser i din hverdag. For tilmelding og yderligere info, se LOF Slagelse.

Foto: Emma Witte

Detaljer

Dato:
17. september 2018
Tidspunkt:
18:30 - 21:30