Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinterferie med Cirkus Big i Vestsjællandscentret

februar 11 12:00 - 16:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 12:00, repeating until 16. februar 2019

Tag i VestsjællandsCentret i vinterferien og oplev Cirkus Big fyre den af med jonglering, balance, trylleri, klovneri, dans, illusion og gøgl for det kræsne og kvalitetsbevidste publikum. Der er latter-garanti for HELE familien.

Andreas Magic og Cirkusdirektøren Mr. Big må sammen bemande alle roller i dette festfyrværkeri af sjove karakterer, absurde fortællinger og finurlige påfund. De lover en vel varieret oplevelse med artisteri i verdensklasse.

Dagens første Forestilling med komisk bold-jonglering, trylleri, balance og gøgl, overrasker og fastholder særligt det yngste publikum med kæmpekaninen Ninus. Kaninen snyder den frustrerede tryllekunstner til børnenes store begejstring.

Dagens anden Forestilling byder på Mr. Bigs hatte-jonglering, tryllekunstneren Andreas og hans elegante assistent miss Laila, top-gymnasterne Arne og Bjarne og som finale Cirkus Bigs helt nye act. Sømandsduen med en overraskelse helt særligt for det unge og voksne publikum.

Snyd endelig ikke jer selv for cirkuslegepladsen hvor de inspirerende artister hjælper voksne og børn med udfolde sig som rigtige cirkusartister i Vestsjællandscentret. Cirkuslegepladsen er umiddelbart efter dagens første Forestilling.

For yderligere info, se mere her.

Detaljer

Dato:
februar 11
Tidspunkt:
12:00 - 16:00

Sted

VestsjællandsCentret
VestsjællandsCentret 10
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map