pto cylindre
Cylindre

PTO Teknik A/S 
Norvangen 3D
4220 Korsør
Tlf. 70 20 98 66
info@pto-teknik.dk

Alt i hydraulik
Hydraulisk PTO Teknik A/S med domicil i Korsør er en af landets førende firmaer inden for hydraulisk udstyr til lastbiler og andre store erhvervskøretøjer. Firmaet har i mere end 30 år arbejdet inden for branchen, og den store erfaring og ekspertise som det har givet PTO Teknik, den deler man hver eneste dag ud af til de mange tilfredse kunder.

Viden er magt
Det er vigtigt for PTO Teknik, at medarbejderne dagligt stræber efter levere den bedste service til hver enkelt kunde. Det gør man blandt andet ved, at medarbejderne kontinuerligt holder sig underrettet om produktnyheder fra producenterne, vedligeholder og udbygger deres kendskab og viden om produkterne, samt deres muligheder og begrænsninger. “Knowledge is power” er virksomhedens motto, og den enkelte kunde vil opleve at få forstået sit behov, og at problemet bliver løst på kortest mulig tid.

pto motorkraftudtag
Motorkraftudtag

Hurtig respons
Hos PTO Teknik ved man, at tid er penge, og store maskiner hvor hydraulikken er gået i stykker, de koster rigtigt mange penge i tabte indtægter. Det er en af PTO Tekniks fornemmeste opgaver, at nedetiden på kundernes maskiner, traktorer og lastbiler bliver begrænset til et absolut minimum. For at klare denne opgave, har PTO Teknik i Korsør valgt at være lagerførende i langt størstedelen af de mange forskellige leverandørers produkter og deres forskellige varegrupper. Beliggenheden i Korsør – næsten midt i Danmark – gør desuden, at PTO Tekniks responstid overfor kunderne er helt i top.

Stort udvalg
PTO Teknik er den faglige og professionelle underleverandør og sparringspartner, der dagligt hjælper fagfolk med at holde hydraulikken snurrende og hjulene kørende. Man er leveringsdygtige i alt inden for hydraulik – lige fra den mindste ventil til hydrostatisk drift til 40 tons tunge lastbiler.

Man forhandler blandt andet hydraulik cylindere til alle typer af lastbiler, CE-mærkede hydrauliske spil med en trækkraft på op til 30.000 kg, samt et bredt udvalg af kraftudtag til alle typer af lastbilers gearkasser. Læs mere om PTO Teknisk produkter. 

Har du store eller mindre hydrauliske problemer, så fortvivl ikke. Tag telefonen og ring til PTO Teknik på 70 20 98 66. Du er også meget velkommen til at sende firmaet en mail. 


sølvpartner

Del på sociale medier