Foto: Swingergaarden

Swingergaarden Spa & Wellness
Kindertofte Skolevej 2
4200 Slagelse
Tlf. 22 60 70 00
swingergaarden@gmail.com

Følg Swingergaarden på Facebook

Åbningstider
Mandag lukket
Tirsdag 11.00-23.00*
Onsdag lukket
Torsdag 11.00-23.00*
Fredag 16.00-03.00**
Lørdag 16.00-03.00**
Søndag lukket
*Hvis der er gang i den, holdes der længere åbent (dog senest til kl. 01.00).
**Lukker ikke før festen er slut.

Vestsjællands største swingerklub
Ude på landet mellem Slagelse og Sorø finder du i ren idyl Vestsjællands største swingerklub, Swingergaarden, hvor friske værter og værtinder byder dig velkommen i den intime og forførende verden. Du kan her udleve dine erotiske fantasier og eksperimentere med din seksualitet i de hyggelige, rene og luksuriøse omgivelser, som klubben stiller til rådighed.

Alle over 18 år er velkomne, og der stilles hverken krav til civilstatus, seksuel orientering eller etnicitet, men du skal oprette en profil, enten før du ankommer første gang eller ved ankomsten.

I forhold til påklædning er det vigtigt at være fræk og forførende i tøjet, mens nøgenhed også er en mulighed, og kun ved særlige events kan der være specifikke krav.

Priser og medlemskab
Swingergaarden er en medlemsklub, hvilket vil sige, at man som minimum skal have prøvemedlemsskab for at kunne deltage i events og besøge klubben en enkelt aften. Man må dog gerne møde op uden medlemskab, men i den situation vil man blive oprettet som minimum prøvemedlem ved ankomsten til klubben, hvilket koster 100 kroner for denne aften udover den normale entré. Priserne svinger afhængigt af besøgsdagen samt antallet, som ankommer, og priserne, der forudsætter en gyldig profil på www.swingergaarden.dk, varierer mellem 50 og 300 kroner.

Swingergaarden tilbyder også V.I.P medlemskab, der giver adgang ”ad libitum” alle åbningsdage samt fuld adgang til websitet. Dette V.I.P medlemskab kan købes i enten 30 dage eller for et helt år, og det kræver en gyldig profil. Alle priser for både almindelige entré og V.I.P medlemskab kan findes på Swingergaardens hjemmeside. 

Prøveprofil og guldprofil 
Det er gratis at tilmelde sig Swingergaarden.dk, da du kan oprette en prøveprofil, som gælder i 14 dage, hvorefter du skal opgradere til en guldprofil, hvis du vil beholde medlemsskabet til websitet. Som prøvemedlem betaler du intet, men du vil i den periode heller ikke kunne gennemse mere end to profiler eller sende mere end et brev om dagen, og du vil ikke kunne få adgang til web-cam på chatten. Vil du gerne have fuld adgang til det hele på www.swingergaarden.dk, kan du oprette en guldprofil for et lille månedligt beløb, der giver ubegrænset adgang til siden.

Ikke et datingsite – ”Vi er her for at have det sjovt”
Først og fremmest kan du hos Swingergaarden være helt anonym, da det eneste der kræves er en fungerende mail og et billede til profilen, hvor det ikke er et krav, at du skal vise dit ansigt. Swingergaardens hjemmeside er skabt for at understøtte klubben Gaarden og dens aktiviteter, som kan ses i eventkalender på siden. Private aftaler udenfor klubben bedes holdes væk fra hjemmesiden.

Kunne et prøvemedlemskab være noget for dig, kan du oprette dig direkte på hjemmesiden eller møde op i klubben. Du kan også se nærmere på selve klubben ved at deltage i den gratis rundvisning, der finder sted hver 2. lørdag i måneden kl. 15.00-16.00.


sølvpartner