Sct. Mikkels Kirke byder på to julegudstjenester den 24. december. Desuden er der gudstjenester 1. og 2. juledag samt den 28. december.

24. december: Julegudstjeneste ved Poul Damsgaard/Marie Legarth kl. 14.30 og kl. 16.
Nogle traditioner hører sig bare til i den glade juletid, og en af dem er altså traditionen at besøge kirken. Dette kunne man passende gøre juleaftensdag, hvis ellers der kan gøres et afbræk i den krævende madlavning, der sikkert byder på and, flæskesteg, medister osv. I kirken vil der være lys, glade julesalmer og ikke mindst de eventyrlige fortællinger fra Bibelen, om hvordan Jesus-barnet kom til verden i en ydmyg stald i Betlehem. Der er som regel mange mennesker i kirken til de to gudstjenester, og det anbefales at møde op i god tid.

25. december: Juledagsgudstjeneste ved Ole Grabas kl. 10.
Julen er langt fra slut endnu, og dagen efter dagen med masser af mad, gaver og glade børn, er det måske tid til at falde lidt ned igen og fortsat komme hinanden ved. I kirken vil det fortsat være en fest, da det jo trods alt er vor frelser der er født.

26. december: 2. juledagsgudstjeneste ved Marie Legarth kl. 10.
For de fleste mennesker vil julen efterhånden begynde at ebbe ud – måske skal de sidste julefrokoster afvikles, men ellers er vi ligeså stille ved at runde julen af for i år og forberede et nyt år. Dette gælder dog ikke for kirken, hvor man først regner julen for værende afsluttet ved hellig trekonger – hvorfor man stadig har rig mulighed for at glædes ved den juletid, der er langtfra slut.

28. december: Julesøndagsgudstjeneste ved Poul Damsgaard kl. 10.
Den førstkommende søndag efter jul er vi alle ved at falde lidt ned oven på den ekstase, som juletiden har fyldt os med. Fra kirken lyder fortsat det glædelige budskab om Jesus ankomst.

sct mikkels kirke