Skal man opsummere denne forestilling gøres det bedst med ordene ”testamenter, arvinger og mord”. Med en opsætning bestående af velrenommerede skuespillere og komedianter fra Comediehuset, er der en glimrende mulighed for at få en hyggelig, morsom og ikke mindst velspillet affære i Slagelse Teater.

Selve stykket handler om Grev Otto Vilhelm von Skack, der dør og efterlader sig et testamente til oplæsning mellem de efterladte. Inden sagføreren ankommer, sker der dog det dramatiske, at grevindens søster kvæles – samtidigt væltes en skakbrik på det gamle skakspil, der ellers altid har stået uberørt.

Dramatikken fortsætter på Skackholm Slot, hvor også en stuepige myrdes, akkurat som hun skal til at fortælle, hvad det er, hun har set. Og endnu en skakbrik væltes….

Comediehuset består som allerede nævnt af en række skuespillere med erfaring indenfor både film og teaterscenen. Som de skriver på deres hjemmeside, så handler deres teater simpelthen om, at tilføre en livsenergi og gnist til den forunderlige teaterverden, som de alle har meget lyst til.

Forestillingen spiller både den 16. og 17. januar. Billetter kan rekvireres via teaterkreds.dk eller hos billetnet.dk.

mord