rasmusDer er ikke mange 22-årige, der kan prale af at have så godt gang i karrieren som Rasmus Jørgensen. Rasmus har været i vinbranchen i fem år, han er en ægte Slagelsedreng, der holder af byen og vil det bedste for den. Det var også én af grundene til, at han valgte at være med til at åbne Stenstuens Vin & Kaffebar. ”Jeg mener at Slagelse mangler et sted, hvor kvalitet, service og ikke mindst viden er det vigtigste. Derfor er det også nogle af vores nøgleord. Grunden til jeg valgte at blive en del af Stenstuen var, at jeg i hele mit liv vidste at jeg skulle være selvstændig. Jeg driver Stenstuen, fordi jeg trives med masser af ansvar og hårdt arbejde,” fortæller han til Dit Slagelse.

Hvad kan Stenstuens Vin & Kaffebar tilbyde?
Stenstuen er en kombineret vin- og kaffebar, hvor du også kan få et lækkert tapasinspireret måltid. Det vigtigste for mig er, at vi ved hvad vi serverer for gæsten, og det skal vi fortælle ved hvert glas vin, ved hver kop kaffe. Vi skal yde den ekstra service, du ikke finder andre steder i byen.

Stenstuen danner muligvis også byens bedste rammer for arrangementer, erhvervsmøder og mindre fester. Vi skaber arrangementer, som du ikke kan finde andre steder i byen. Vores onsdagssmagninger, live-musik hver torsdag og Magnum-mandag, blot for at nævne nogle ting. Jeg forsøger med Stenstuen at skabe nogle events, som får folk væk fra sofaen og ud på gaderne. Og det behøver nødvendigvis ikke blive dyrt.

Udover alt det vi kan tilbyde vores private kunder, mener jeg vi har de bedste mødefaciliteter. Vi kan tilbyde erhvervsfolk private rammer.

Stenstuen har eksisteret siden 20. september 2014, hvordan er det gået?
Vi åbnede døren den 20. september, og siden da har vi ikke set os tilbage. Vores forventninger til det første år var at etablere os som en sund forretning i Slagelse by. Skabe et kendskab til os, skabe store, lærerige oplevelser hos gæsterne, og det mener jeg vi har gjort! Modtagelsen har været fantastisk. Gæsterne har fået vores koncept og taget det til sig. Selvfølgelig er der altid nogle ting, vi skal genoverveje eller ændre, men vi har fået en rigtig god modtagelse. Nu er det vores pligt at skabe noget, som giver gæsterne en god oplevelse, og det håber vi, vi kan leve op til!

stenstuenHvad er planen for 2015?
Jeg håber at 2015 bliver året, hvor Stenstuen får etableret sig 100 %. 2015 bliver også året hvor Stenstuen kommer med en hel masse nye tiltag. Anderledes events, store events og ikke mindst vil vi øve os på at yde endnu bedre service til hver enkelt gæst der besøger os. Vi har startet 2015 med at udvide vores åbningstider. Vi har åbent fra kl. 10:00 hver dag, og vi har valgt at holde åbent om søndagen kl. 10:00-16:00 også.

Har du et nytårsfortsæt der stadig holder?
Mit personlige mål for 2015 er at læse videre på min sommelier, samt at jeg skal udvikle mig endnu mere i takt med Stenstuen.

/SH

Del på sociale medier