Det er svært at gøre op i ord, hvad Johnny Cash har haft af betydning for musikken i hele verdenen. Han har opnået ikonstatus og er i liga med nogle af de allerstørste; heriblandt Bob Dylan og Eric Clapton.

Johnny Cash’ musik drejer sig om nogle af de store temaer i tilværelsen. For en mand, der selv har haft et tumultarisk liv med fængselsophold og andet, kan musikken nærmest ikke undgå at blive interessant.
e1f50c06ae9773d35f62bb2f19660a51
Johnny Cash er da også kendt som en af de bedste storytellers, og de historier som fortælles igennem sangene kan den 6. marts opleves i en fordansket version med Jesper Lohmann og Charlotte Munck i hovedrollerne.

Det bliver en aften, hvor man kan reflektere over sangenes betydning; det vil de to hovedroller i hvert fald gøre, samtidigt med at de vil – i Johnny Cash’ ånd – fremføre dem i en helt skrabet scenografisk version og med et minimum af virkemidler.

Det kan du opleve den 6. marts på Slagelse teater. Yderligere information samt billetter kan findes her.

Del på sociale medier