Den 15. marts 2015 kommer Skatteøen til Slagelse Teater med en stjernebesat opsætning, der inkluderer bl.a. Lars Bom, Kirsten Price, Søren Poppel og mange flere. Du vil denne aften kunne opleve den folkekære musical med alle de kendte sange, som Sebastian har skrevet.

Stykket handler om den gamle sørøverkaptajn, Bill Bones, der med sig i lasten har en gammel rejsekSkatteoen_Nyiste. Bill Bones indkvarterer sig på en kro, og imens gennemsøger kroejerens søn, Jim, kaptajnens gemmer, og finder frem til et gammelt skattekort – og selvfølgelig må skatten findes.

Jim drager afsted på skibet ”Hispaniola”, som egentligt er et godt skib – men besætningen er en flok farlige pirater, heriblandt skibskokken, der i virkeligheden er den farlige John Silver.

Det er en superspændende fortælling, og alle kan være med; også de mindste. Opsætningen er spillet og scenograferet af Folketeatret, der er en gruppe, som hører til i det indre København, hvor de har egen scene, men som også turnerer land og rige rundt – til stor glæde for os lokalpatrioter.

Skulle denne forestilling have vakt din interesse, kan du læse meget mere på Slagelse Teaters hjemmeside, hvor det også er muligt at købe billetter.

Arrangementet finder sted den 15. marts 2015.

Del på sociale medier