fastelavnSå er det igen ved at være til tid at klæde sig ud og spise fastelavnsboller, for fastelavnen falder i år allerede den 15. februar 2015. Det bliver markeret flere steder i Slagelse. Her har vi samlet et overblik over, hvor der er mulighed for fejre fastelavn og slå katten af tønden i Slagelse.

Sct. Mikkels Kirke
Søndag den 15. februar 2015 inviterer Sct. Mikkels Kirke til familiegudstjeneste kl. 14 ved pastor Ole Grabbas og efterfølgende tøndeslagning på kirkepladsen. Der vil blive kåret kattekonger og –dronninger, og der vil være fastelavnsboller og lidt at drikke til alle efterfølgende. Arrangementet er gratis.

Fair House
Fair House inviterer til tøndeslagning søndag den 15. februar 2015. Der er godter til børnene og præmier til den bedst udklædte, kattekongen og kattedronningen. Det koster 10 kr. pr. barn og tilmelding skal ske via Fairhouse.dk.

Vestsjællandscenteret
Vestsjællandscenteret fejrer traditionen tro fastelavn for børnene, og i år er det lørdag den 14. februar 2015 kl. 12.00. Kom og vær med i kampen om at blive årets kattekonge, kattedronning og bedst udklædte.

Antvorskov Kirke
Antvorskov Kirke markerer fastelavn med en gudstjeneste søndag den 15. februar kl. 10.00 efterfulgt af tøndeslagning sammen med FDF. Der er præmier til de bedst udklædte og fastelavnsboller til alle.

Toys’R’us
Toys’R’us inviterer til tøndeslagning lørdag den 14. februar 2015. Børn på 0-4 år får chancen kl. 11.00 og tøndeslagning for de større børn starter kl. 12.00. Der bliver kåret kattekonger og kattedronninger.

Sct. Peders Kirke
Søndag den 15. februar 2015 har du mulighed for at slå katten af tønden ved Sct. Peders Kirke, efter familiegudstjenesten der starter kl. 10.00. Der er både tøndeslagning for små og større børn, og der er fastelavnsboller til alle. Der opfordres til at alle kommer udklædt – også de voksne.

Gimlinge Kirke
Fastelavnssøndag holder Gimlinge Kirke børnegudstjeneste sammen med Dalmose FDF kl. 14.00. Efter gudstjenesten er der mulighed for at slå katten af tønden i forsamlingshuset, spise fastelavnsboller og blive underholdt af tryllekunstneren Miguel El Zorro. Det koster 25 kr. at deltage, og pengene går til Folkekirkens Nødhjælp.

Nørrevangskirken
Søndag den 15. februar er der børne- og familiegudstjeneste i Nørrevangskirken ved Thomas Øgaard Olsson. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning med præmier til kattekonge og –dronning samt bedste udklædte. Det hele fejres med fastelavnsboller og uddeling af slikposer. Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Del på sociale medier