tovetovetove_top415

Den 9. marts gæster kunstnerkollektivet ’Sort Samvittighed’ Slagelse Teater med deres nye opsætning ”Tove! Tove! Tove!”. Det er en forestilling om Tove Ditlevsens liv og værker. Som ’Sort Samvittighed’ selv tilkendegiver på deres hjemmeside, så handler det om at vise livet, som det nu engang er, og som Tove Ditlevsen selv mestrede.

Tove Ditlevsen var ikke bleg for at blande værk og liv sammen; hvis man har læst hendes digte, vil man vide, at man får et ikke censureret indblik i, hvordan hverdagen har været for Tove Ditlevsen. For de fleste mennesker vil digtene være både vedkommende, men måske også humoristiske og rørende.

Nu har gruppen ’Sort Samvittighed’ taget en række af Ditlevsens værker ind, og leverer med denne opsætning en hudløs ærlig fortolkning over disse værker. ’Sort Samvittighed’ høstede bred folkelig anerkendelse og ros for deres ’Hvid Magi’, der var en teaterkoncert skrevet over Anne Linnets sangkatalog.

Det foregår den 9. marts på Slagelse Teater. Billetpriser og andet kan ses på siden her.

Del på sociale medier